Lekmer logo

Lastenhuoneen huonekalut

Jotta voidaan luoda huone, jossa lapsi viihtyy, leikkii ja jota hän voi pitää omanaan, tarvitaan lapsen kokoisia huonekaluja. Kun laitat huoneeseen lukunurkan sekä pienen nojatuolin, hyvät kirjahyllyt ja lastensängyn tai pinnasängyn, luot lapselle soveltuvan huoneen.

Lastenkalusteilla luot lisäksi turvallisen ympäristön. Vältyt teräviltä kulmilta ja korkeilta paikoilta ja voit rentoutua tietäessäsi, että poikasi tai tyttäresi leikkii huoneessa, joka on suunniteltu häntä varten. Turvallisessa huoneessa, jossa viihtyy.

Muutamia suosittuja lastenkalusteita

Täältä Lekmeristä voit tilata kotiin lähestulkoon kaikenlaisia lastenkalusteita – lattiasta kattoon. Tutustu verkkokauppaan, niin löydät etsimäsi, mutta anna meidän ensin esitellä muutamia menestystuotteistamme.

Lastensängyt: Kaikkein pienimmille meillä on suuri valikoima pinnasänkyjä. Aina perinteisistä puisista pinnasängyistä, joissa pinnojen väli on turvallinen, järkeviin kokoon taitettaviin matkasänkyihin. Lisäksi meillä on paljon erimuotoisia ja erinäköisiä juniorisänkyjä. Voit tilata perinteisen sängyn, jossa on pitkillä sivuilla turvalaita, tai erikoisemman sängyn, jossa lapsen suosikkihahmo on keskipisteessä.

Tuolit, jakkarat ja pöydät: Monet vanhemmat unelmoivat siitä, että lapsi istuisi joskus pöydän ääressä leikkimässä – tekemässä vaikkapa palapeliä, piirtämässä tai lukemassa. Kurkistaisimme huoneeseen ja sanoisimme jotain tyyliin ”katso, miten hienosti hän leikkii”. Tämän toteutumiseen vaaditaan lapsen kokoisia pöytiä ja tuoleja. Meillä on suuri valikoima huonekaluja, jotka innostavat leikkiin.

Kirjahyllyt ja hyllyt: Leluilla ja kirjoilla on tapana levittäytyä nopeasti lastenhuoneeseen, etenkin jos niillä ei ole omaa paikkaa. Kirjahyllyjen ja hyllyjen avulla sinulla on ainakin edellytykset pitää huone siistinä ja viihtyisänä. Täältä löydät monia hienoja ja hauskoja hyllyjä, ja jos haluat tavarat entistä paremmin järjestykseen, tutustu myös järkeviin säilytyslaatikoihin.

Kuten sanottu, esittelimme vasta jäävuoren huipun kaikista Lekmerin lastenkalusteista. Meillä on myös leikkikehiä, nojatuoleja, vaatekaappeja, kehtoja ja paljon muuta. Löydät tältä sivulta oikeastaan kaikki huonekalut, joita lastenhuoneeseen tarvitaan.

187 tuotetta
187 tuotetta