Lekmer logo

Lastenhuoneen säilytys

Kun talossa on lapsia, tavaramäärä kasvaa kuin itsestään! Syntymäpäivä- ja joululahjojen myötä lelujen, vaatteiden ja pikkutavaroiden määrä moninkertaistuu. Vanhemmat voivat vain katsella ympärilleen kauhistuneina ja ihmetellä, mistä kaikki nuo tavarat ilmestyivät!

Tavarapaljouden hallitsemisessa toimiva säilytys on kaiken a ja o. Kun Lego-palikoilla, vaatteilla, kirjoilla ja pehmoeläimillä on omat selkeät paikkansa, on järjestyksen ylläpitäminen huomattavasti helpompaa.

Täältä löydät kaiken lastenhuoneen säilytykseen liittyvän.

Lelujen, vaatteiden ja pikkutavaroiden säilytys

Legoilla on kiva leikkiä, mutta palikoilla on tapana levittäytyä vaivihkaa kaikkialle. Eikä mikään ole niin tuskallista kuin Lego-palikan päälle astuminen!

Meiltä löydät hauskat, jättimäisten Lego-palikoiden muotoiset säilytyslaatikot. Kivannäköisten laatikoiden avulla siivoaminenkin sujuu leikiten! Jos Legoja on paljon, tilaa saman tien kaksi. Silloin lapsi voi halutessaan ottaa vain toisen laatikoista esille.

Meiltä löydät myös paljon muuta säilytykseen liittyvää: piirustuksille sopivat laatikot, taitettavat korit leluille, pehmoille tai vaikkapa likapyykille, sekä pyörillä varustetut säilytyslaatikot, jotka mahtuvat hyvin sängyn tai sohvan alle katseilta piiloon. Verkkokaupastamme tilaat myös vaatekaapit, lasten omat kaapit ja lastenhuoneen tunnelmaan sopivat vaatepuut ja naulakot.

122 tuotetta
122 tuotetta