Lastenhuone

Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät lastenhuoneen sisustustuotteet lattiasta kattoon tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä. Meillä on lapsille sopivia huonekaluja juuri oikean kokoisina. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan aina mukavista sängyistä nerokkaisiin säilytysratkaisuihin. Meiltä löydät myös erilaiset sisustusta täydentävät tuotteet, kuten pehmeät pussilakanasetit, viehättävät tapetit ja tunnelmalliset valaisimet niin pienille kuin suurille kodin kaikkiin huoneisiin. Lekmer.fi tarjoaa inspiraatiota sisustukseen ja innostaa luomaan viihtyisän ympäristön, jossa lapsen on hyvä kasvaa.

Sivu 1 / 58

Sisusta lastenhuone - Huonekaluja, tapetteja ja valaistus lastenhuonetta varten.

Ensimmäinen oma huone on lapselle iso asia. Siirtyminen pinnasängystä omaan sänkyyn nukkumaan on lapselle merkki isoksi tulemisesta. Se voi olla myös hieman pelottavaa. Ympäristö on yhtäkkiä täysin erilainen ja vanhempien läheisyyden tuoma turva on poissa.

Siksi onkin hyvä, jos lapsi itse saa osallistua huoneensa suunnitteluun alusta asti. Mieleisillä huonekaluilla, tapeteilla ja muilla esineillä huoneesta tulee varmasti sellainen, jossa lapsi viihtyy ja joka tuntuu omalta.

Huonekalut ja sisustustuotteet

Lekmeriltä löydät kaikki niin pojan kuin tytön huoneen sisustamiseen tarvittavat tuotteet aina lattiasta katonrajaan! Kalusteet ja tuotteet toimitetaan postitse suoraan Sinulle ja usein myös hinnat ovat usein edullisemmat kuin kaupoissa. Säästyt kaupoissa juoksemiselta ja voit tehdä ostoksesi laajasta valikoimastamme oman kotisi rauhassa.

Tutustu tuotteisiimme ja löydät varmasti etsimäsi! Alla esittelemme kolme suosituimpiin kuuluvaa tuoteryhmäämme.

Valaisimet: Valaistuksella on tärkeä osa lastenhuoneen tunnelman luomisessa. Katossa tulisi olla hyvän yleisvalon antava valaisin päivän leikki- ja puuhahetkiin, ja sängyn viereen voi sijoittaa pehmeästi valaisevan yölampun turvaa antamaan. Myös lukunurkkaukseen on omat sopivat valaisimensa. Täältä löydät kaikki lastenhuoneen valaisimet.

Huonekalut: Lastenhuoneen viihtyisyyttä lisäävät lapselle sopivat ja hänen kokoonsa mitoitetut huonekalut. Meiltä löydät lastenhuoneen pöydät, lapsille sopivat kirjoituspöydät, tuolit ja nojatuolit. Lisäksi tarvitaan vuode - aluksi pinnasänky ja myöhemmin jatkettava tai juniorisänky. Tutustu kaikkiin lastenkalusteisiin.

Tapetit ja seinätarrat: On tärkeää, että lapsi saa itse vaikuttaa oman huoneensa sisustukseen, aina tapetteja myöten. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman erilaisia lastenhuoneeseen sopivia tapetteja klassisesta pilvikuviosta hauskoihin eläinaiheisiin. Ellet halua tapetoida koko huonetta, kokeile seinään kiinnitettäviä sisustustarroja, jotka myöhemmin on helppo irrottaa. Tutustu seinätarroihin ja tapetteihin.

Tässä siis vain murto-osa Lekmerin koko sisustusvalikoimasta. Meiltä löydät myös sängyt, nojatuolit, peilit sekä paljon muuta kaunista ja hauskaa. Kurkista verkkokauppaamme ja loihdi lastenhuoneeseen viihtyisä tunnelma!