Lekmer logo

Jox, Matto puuvillaa, 130 x 170 cm, Sininen

0 (0) Arvostele
Jox, Matto puuvillaa, 130 x 170 cm, Sininen Jox, Matto puuvillaa, 130 x 170 cm, Sininen
€ 85,90

Sisusta lastenhuone retrovaikutteisella tuotemerkillä Jox. Luonnonvalkoinen puuvillamatto harlekiinikuviolla, väreissä sininen, minttu ja harmaa. Matto on kivipesty käsin ja siitä johtuen saattaa matossa olla pienempiä eroja väriv... Näytä tuotekuvaus

Sisusta lastenhuone retrovaikutteisella tuotemerkillä Jox. Luonnonvalkoinen puuvillamatto harlekiinikuviolla, väreissä sininen, minttu ja harmaa. Matto on kivipesty käsin ja siitä johtuen saattaa matossa olla pienempiä eroja värivivahteissa kuvaan verrattuna. Suosittelemme kemiallista pesua.

Materiaali: 100% puuvillaa
Koko: 130 x 170 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Sisusta lastenhuone retrovaikutteisella tuotemerkillä Jox. Luonnonvalkoinen puuvillamatto harlekiinikuviolla, väreissä sininen, minttu ja harmaa. Matto on kivipesty käsin ja siitä johtuen saattaa matossa olla pienempiä eroja värivivahteissa kuvaan verrattuna. Suosittelemme kemiallista pesua.

Materiaali: 100% puuvillaa
Koko: 130 x 170 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
JOX

Artikkelinumero:
5035

Tags:
Matot, 0-100 v., 70-100

Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

JOX Näytä kaikki tuotteet

Kaipaatko innoitusta lastenhuoneen sisustukseen? Jox-sisustus tarjoaa korkealaatuisia, luonnonmateriaaleista valmistettuja lasten huonekaluja, jotka sopivat muuallekin kotiin. Jox on täydellinen valinta niille, jotka pitävät tyylipuhtaasta, skandinaavisesta sisustuksesta ja haluavat ajattoman, pitkään kestävän sisustuksen kuluttamatta paljon rahaa. Lapsesi kasvaessa huonekaluja voidaan yksinkertaisesti käyttää muihin tarkoituksiin ja sijoittaa ne uusiin paikkoihin kodissa. On tärkeää, että lastenhuone sekä tuntuu viihtyisältä että on toiminnoiltaan käytännöllinen. Lastenhuoneen säilytys -kategoriastamme löydät useita erilaisia ratkaisuja, kun taas Jox-matto tekee huoneesta todella viihtyisän. Yhtä tärkeää on antaa lapsellesi rauhallinen paikka, jossa keskittyä. Skandinaavisen tyylipuhdas Jox-kirjoituspöytä kutsuu läksyjentekoon ja askarteluun. Lisäksi voit valita kirjoituspöytään hyvin yhteensopivan Jox-tuolin, jota voidaan yksinkertaisesti siirrellä ympäriinsä tarpeen mukaan. Tämän ja paljon muuta löydät klassisesti muotoiltujen huonekalujen laajasta valikoimasta, josta pitävät jopa ne vanhemmat, joilla on sisustussilmää. Joxin lastenhuoneet ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että niiden painopiste on muotoilussa ja materiaalivalinnoissa samalla, kun ne tyydyttävät lasten leikkihalut parhaalla mahdollisella tavalla. Lekmerillä on laaja valikoima Jox-lastenhuonekalusteita. Neutraaleine väriskaaloineen, hauskoine kuvioineen ja luonnollisine valmistusmateriaaleineen valikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Halusitpa sitten kalustaa huoneen aivan alusta asti tai yhdistellä jo olemassa oleviin huonekaluihin ja tavaroihin, Joxin huonekalut ja sisustustavarat sopivat helposti kaikkiin mahdollisiin yhteyksiin. Tilaa Joxin huonekalut ja sisustustavarat netistä valmistautuaksesi uuteen vanhemmuuteen yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla tai päivittääksesi lastenhuoneen lapsen kasvaessa. Monet vanhemmat päättävät olla sijoittamatta paljon rahaa lastenhuoneeseen, sillä lapset kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti ja seurauksena on runsaasti kertakäyttökulutusta. Kestävät materiaalit ja tyylikäs muotoilu yhdistettynä edullisiin hintoihin tekevät kuitenkin Joxista tuotemerkin, joka täyttää useimpien vanhempien vaatimukset.