Kerrastot & pitkät alushousut

Uutuus!

Gap Donitsi Pyjama Kermanvalkoinen

Hinta alkaen 39 EUR 39 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Name It Nabo Leggingsit Dark Sapphire

Hinta alkaen 9 EUR 9 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Lindberg Umeå Fleece Setti Sininen/Musta

ALE - Pakettihinta 40% Hinta alkaen 22,80 EUR 38 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Lindberg Umeå Fleece Setti Violetti/Musta

ALE - Pakettihinta 40% Hinta alkaen 22,80 EUR 38 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Celavi Housut, Villaa, Light rose

Hinta alkaen 24 EUR 24 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 1

Kerrastot & pitkät alushousut - Lekmer.fi

Oli vuodenaika mikä hyvänsä, vaatetusta pitää aina muuttaa sään mukaan, kun lähdemme ulkoilemaan tai harjoittelemaan ulos raittiiseen ilmaan. Niin isot kuin pienemmätkin haluavat pysyä kuivina, lämpiminä ja mukavina, ja siihen auttaa usein kerrasto. Osoitteesta Lekmer.fi löydät helposti edullisia lasten kerrastoja, jotta lapsesi saa olla ulkona leikkimässä säätilasta riippumatta.

Urheilu, treeni, lenkkeily, retkeily tai yksinkertaisesti kolea päivä. Syitä on monia. Kerraston monipuolisille ominaisuuksille on käyttöä yllättävän usein. Villainen kerrasto on ihanan tuntuinen kylmänä päivänä tai pitkillä retkillä, koska se ei päästä iholle liikaa kylmyyttä ja ylläpitää samalla kehon luonnollista lämpötilaa. Urheilullisemmalta osastoltamme löytyy tietysti myös laaja valikoima joustavia ja mukautuvia boksereita, jotka pitävät sinut lämpimänä liikkuessasi. Mihin seikkailuihin sitten suuntaatkaan, tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle ja lapsellesi sopivat aluskerrastot. Muista aina: kylmyyttä ei tule vähätellä, sillä mikään ei ole yhtä ikävää kuin turha palelu!

Kunnolliset, lämpimät ja kestävät kerrastot tulevat monesti tarpeeseen. Kyseessä voi olla hiihtopäivä laskettelurinteessä tai sitten sitä yksinkertaisesti vain haluaa valmistautua tulevaa talvea varten. Suomen talveen kuuluu joskus kovastikin paukkuvia pakkasia, ja silloin vaaditaan suojaavia ja lämpimiä vaatekappaleita. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät useimmat tarvitsemasi varusteet, kuten kuviolliset, pitkät alushousut lapsille. Nauti pakkasesta, älä vältä sitä! Huolellinen valmistautuminen on kaiken A ja O, kun tavoitteena on mukava talvinen ulkoiluhetki.

Kerraston ostaminen netistä on helppoa ja edullista. Tutustu Lekmer.fi-verkkokaupan valikoimaan sekä kerrastoihin ja muihin talvitarvikkeisiin, jotka lämmittävät tarpeen tullen.