Jouluiset asut & lucia-mekot

Joulu on taas, kaikki toteavat kerran vuodessa. Lucia kynttiläkruunuineen saapuu juuri ennen joulua. Se on iloinen joukko ihania pikku Lucioita ja tähtipoikia, joka laulavat parhaansa mukaan kylmänä joulukuun aamuna.

Osoitteesta Lekmer.fi löydät paljon lucia-vaatteita, tonttupukuja ja piparkakku-mekkoja, jotka sopivat täydellisesti joulunodotukseen. Jos tonttuhattu tai tähtipojan hattu on yllättäen jäänyt pieneksi, myymme niitä myös erikseen.
Puoli 1 / 1

Jouluiset asut & Lucia-mekot - Lekmer.fi

Lucia tulee myös tänä vuonna. Huomenna menet esikouluun ja vedät siniset kenkäsuojat jalkaan tai menet kouluun katsomaan jouluklassikoita esittävää lastasi. Nyt alkaa laatikkojen penkominen. Missä se tonttupuku on? Missä Lucia-vaatteet? Ei, tämä on aivan liian pieni! Etkö voisi yhtä hyvin käyttää lakanaa?

Monet vanhemmat tunnistavat tämän ilmiön.

Jos sinulla on hieman aikaa, voit tilata joulu- ja Lucia-vaatteet täältä Lekmeristä. Saat vaatteet kotiin ja voit keskittyä siihen, mikä joulunaikaan on tärkeää: ottaa rauhallisesti ja todella nauttia lasten kauniista laulusta ja virheettömästi esitetyistä joululauluista.

Tilaa joulu- ja Lucia-vaatteet – Valikoima

Lucia, neidot ja tiernapojat: Meillä on perinteisiä, valkoisia vaatteita Lucialle, Lucia-kulkueen neidoille ja tiernapojille. Yhdistä ne kynttilöihin, kruunuun ja tiernapojan hattuun, niin menestys on taattu koulussa tai päiväkodissa. Voit halutessasi ostaa myös enkelinsiivet. Kukapa ei haluaisi olla Lucia-kulkueen enkeli?

Tonttuvaatteet: Täältä löydät tonttuvaatteita isoille ja pienille lapsille. Pienimmille lapsille voit ostaa tonttubodyn – aivan ihastuttava jouluaattona – ja hieman isommille lapsille on potkupukuja, joita voi käyttää koko joulunajan. Osta lisäksi tonttulakki, niin joulu saa tulla.