Puvut

Jocko Puku, 4 osaa, Musta/Valkoinen

Hinta alkaen 44,90 EUR 44,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Jocko Puku, Mariini

Hinta alkaen 39,90 EUR 39,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Jocko Puku, Musta

ALE - Pakettihinta 41% Hinta alkaen 53 EUR 89,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Name It Kalton Takki Dark Grey Melange

ALE - Pakettihinta 40% Hinta alkaen 24 EUR 39,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Name It Pikkutakki, Holger, Dress Blues

ALE - Pakettihinta 40% Hinta alkaen 27,60 EUR 45,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Name It Pikkutakki, Watts, Dark Grey Melange

ALE - Pakettihinta 30% Hinta alkaen 32,20 EUR 45,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Jocko Housut, Musta

Hinta alkaen 34,90 EUR 34,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle

Jocko Liivi ja solmuke, NOOS, Kerma

Hinta alkaen 34,90 EUR 34,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 1

Puvut - Lekmer.fi

Upean juhlamekon tai tyylikkään, hyvin istuvan puvun pukeminen juhliin ei ole pelkästään aikuisten etuoikeus. Pienetkin lapset saavat nyt mahdollisuuden loistaa tulevissa juhlissa. Meiltä löytyy nimittäin laaja valikoima lasten juhlapukuja, jotka sopivat jokaiseen hieman arvokkaampaan tilaisuuteen. Meillä on kaksi- ja kolmeosaisia pukuja, joko liivillä tai ilman liiviä, ja myös elegantit asusteet kuten rusetti ja solmio voivat kuulua pakettiin. Täydellisen kokonaisuuden löytäminen käy vaivattomasti Lekmer.fi-verkkokaupassa, josta löytyy runsas valikoima vauvan juhlavaatteita ja pukuja perheen pienimmille. Kokoa paidoista, puvuntakeista ja housuista juhlien tyylikkäin look.

Teimme seuraavaan juhlaan valmistautumisen perheille helpoksi. Luulitko, että vauvalle on vaikea löytää sopivaa pukua? Ei hätää. Lekmer.fi tarjoaa helposti puettavia kokopukuja, jotka istuvat oikean puvun lailla. Meillä on myös laaja valikoima lasten juhlavaatteita, jotka voidaan koota yhdistämällä housuja, liivejä, takkeja ja paitoja. Ompelijan tekemän puvun tai kalliiden kalvosinnappien hankkiminen on ehkä vielä liian aikaista, mutta tästä on hyvä aloittaa! Tervetuloa valitsemaan suosikkisi Lekmer.fi-verkkokaupan valikoimasta.

Pienen lapsen tuleva juhla-asu ei ole enää ongelma. Osta lasten häävaatteet ja muut upeat juhlakamppeet meiltä osoitteesta Lekmer.fi. Hauskoja juhlia!