Reput

Sivu 1 / 3

Reput - Lekmer.fi

Kaikki me muistamme omat kouluaikamme ja lukuisat mukana kannettavat koulukirjat. Opittavaa oli paljon, samoin kannettavaa koulun ja kodin välillä. Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät monenlaiset koululaukut ja reput lapsen koulumatkaa helpottamaan. Hyvä reppu sopii myös koulun retkille sekä monenlaisiin pieniin ja suuriin seikkailuihin.

Tutustu suureen valikoimaamme erilaisia reppuja ja koululaukkuja. Meiltä saat tyylikkäät laukut hieman isommille koululaisille, joiden toiveissa on yksinkertainen, hieman hillitympi koululaukku. Meiltä löydät myös kestävät, värikkäät reput, joissa seikkailevat suosituista elokuvista ja lastenohjelmista tutut hahmot. Laajasta valikoimasta erilaisia reppuja löydät tutut kuva-aiheet, kuten Batman, Mikki Hiiri ja Star Wars, mutta myös tyylikkään yksinkertaiset reput tunnetuilta merkeiltä, kuten Björn Borg. Osassa reppuja on näppärä rintahihna, joka takaa hyvän istuvuuden ja miellyttävän kantamisen. Haet sitten koulutarvikkeille sopivaa laukkua tai hieman isompaa mallia luokkaretkelle, meiltä löydät taatusti etsimäsi.

Pienemmät lapset rakastavat tuotteita, joissa on iloiset värit ja kenties suloinen eläinkuvio tai lapsen suosikkihahmo. Meiltä saat perheen pienimmille sopivat laukut, joissa kantomukavuutta lisäävä rintahihna sekä irrotettava turvahihna turvalliseen liikkumiseen. Isompien mieleen ovat siistit Björn Borg reput, joiden ajattoman tyylikkäät ja trendikkäät mallit kelpaavat niin kouluun kuin kaupungille. Hyvä reppu on valmistettu kestävästä materiaalista, joka pärjää vauhdikkaassakin menossa ja kestää koulukirjojen painon. Monissa malleissa on vahvistetut saumat, jotka takaavat pitkän käyttöiän mukavuudesta tinkimättä.

Jos kiikarissa on suosittu Skip hop reppu, kannattaa suunnata ostoksille osoitteeseen Lekmer.fi. Meiltä saat moneen eri tyyliin sopivat reput kaikille lapsille. Verkko-ostaminen sujuu turvallisesti ja toimitus on nopeaa.