Vuorellisia toppahousuja

Uutuus!

Kuling Voss Termohousut Musta

ALE - Pakettihinta 20% Hinta alkaen 50,40 EUR 62,90 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle

Lindberg Atlas Termohousut Musta

ALE - Pakettihinta 40% Hinta alkaen 50,40 EUR 84 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle

Me Too Kora 227 Sadehousut Ebony

ALE - Pakettihinta 30% Hinta alkaen 30,10 EUR 42,90 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle

Didriksons Toppahousut, Amitola, Tomato Red

ALE - Pakettihinta 30% Hinta alkaen 63 EUR 90 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle

Lindberg Toppahousut, Sölden, Black

Hinta alkaen 52 EUR 52 EUR
*
*
Lue lisää Siirry kassalle
Puoli 1 / 2

Vuorellisia toppahousuja - Lekmer.fi

Onko jälleen hauskojen talviaktiviteettien aika? Vai mennäänkö nyt syksyn tai kevättalven metsäretkille? Kun ulkona on kylmempää, on tärkeää, että lapsilla on lämmintä ja mukavaa. Siten he voivat keskittyä itse asiaan: leikkiin ja uusien asioiden oivaltamiseen. Vuoratut toppahousut pitävät huolen siitä, että lapsesi jalat pysyvät koko ajan kuivina ja lämpöisinä. Jos ulkona on paljon lunta, lämpöhousut voivat olla paras valinta.

Vuorilliset toppahousut antavat lapsellesi mahdollisuuden ulkoilla, vaikka sää olisikin kylmä. Parhaan käyttömukavuuden saavuttamiseksi kannattaa valita toppahousut olkaimilla. Osoitteesta Lekmer.fi löydät erilaisia malleja vuorillisia toppahousuja, jotka on valikoitu erityisesti laadun vuoksi. Talvella ja kylmällä säällä, tai jos lapsesi on usein viluinen, voidaan tarvita hieman paksumpia vaatteita. Lasten termohousujen tulisi olla sekä tuulen- että vedenpitävät, ja myös teipatut saumat ja vahvennettu kangas kulumiselle alttiissa kohdissa tuovat lisää kestävyyttä. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löytyy myös paljon hiihtovaatteita lapsille. Kunnon takki ja toppahousut varmistavat, että lapsen hiihtopäivä sujuu lämpimissä olosuhteissa.

Ulkovaatteet on parasta valita laatu edellä. Siksi Lekmer.fi valikoikin myyntiin tulevat tuotteet erityisen huolellisesti. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi ruotsalaisia Didriksons-tuotteita, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ja säänmukaisista vaatemallistoistaan. Kun lapsi tarvitsee housut ulkoleikkeihin, esimerkiksi vuorilliset toppahousut, pari asiaa ovat todella tärkeitä. Ensinnäkin heijastimet, jotta lapsi erottuisi hyvin talven pimeydessä. Ulkohousut kuluvat useimmiten polvista, takapuolesta ja lahkeensuista. Vahvistettu kangas näissä kohdissa takaa vaatteiden kestävyyden usean sesongin ajan.

Korkealaatuiset, vuoratut toppahousut lasten ulkoleikkeihin löydät Lekmer.fi-verkkokaupasta. Vertaile eri malleja ostaessasi vuorillisia toppahousuja verkosta. Laaja valikoima vaatteita parhailta valmistajilta.