Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Alaosat – Housut, farkut, hameet ym.

Kaikkien alaosien – housujen, hameiden, farkkujen ja muiden – tulee olla kauniita, sillä ei kai lapsi muuten halua pukea niitä päälleen? Mutta on tietysti yhtä tärkeää, että ne ovat laadukkaita ja kestävät muutamia ruohotahroja. Olemme koonneet tänne sellaisia vaatteita.

Aivan kuten osastollamme yläosat, päätimme myös täällä olla jakamatta vaatteita eri kategorioihin. Emme yksinkertaisesti halunneet olla niin pikkutarkkoja. Löydät sen sijaan kaiken samasta paikasta riippumatta lapsen iästä tai siitä, ostatko pojalle vai tytölle. Löydät täältä kaiken.

Alaosat – Valikoima

Tutustu valikoimaamme ja tilaa kotiisi ne vaatteet, joista olet kiinnostunut. Kaikista vaatteista on kuva ja kokotaulukko. Mutta voimme kai käyttää tilaisuuden hyväksemme ja kertoa hieman myymistämme vaatteista.

Farkut: Farkkuja on nykyään kaikenikäisille lapsille. Pienimpien farkut ovat todella pehmeää denimiä – ne yhtä mukavat kuin collegehousut – ja niissä on kuminauha sekä vyötäröllä että lahkeissa. Vaippoja käyttäville lapsille ne ovat varmastikin paras vaihtoehto, koska housut on helppo pukea ja riisua. Hieman isommille lapsille, jotka saattavat haluta hieman tukevampaa kangasta, meillä on perinteisiä farkkuja lasten kokonumeroissa. Farkkuja, jotka kestävät pitkään ja kestävät lasten leikkejä.

Collegehousut: Aikuiset saattavat joskus toivoa, että olisi hyväksyttävää mennä töihin collegehousuissa. Eikö se olisikin mukavaa? Lasten on edelleen hyväksyttyä tallustaa esikouluun kirkkaanpunaisissa collegehousuissa, joten anna heidän nauttia etuoikeudestaan. Täältä löydät tunnettujen vaatevalmistajien laadukkaat collegehousut.

Muut alaosat: Erilaisten housujen lisäksi meillä on myös paljon hameita, leggingsejä, haalareita ja shortseja. Tutustu tähän sivuun, niin löydät ”alaosat” kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikille lapsille.

118 tuotetta
118 tuotetta