Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Lasten leggingsit ja trikoot

Leggingsit ovat sekä mukava että käytännöllinen lastenvaate. Ne on helppo pukea jalkaan, minkä lisäksi ne tuntuvat päällä ihanan pehmeiltä. Leggingseissä leikitään mukavasti koko päivä. Leggingsejä on myös helppo yhdistellä muihin vaatekappaleisiin. Leggingsit vievät kaapissa tai laukussa vain vähän tilaa - mikä on kätevää silloin, kun on kannettava vaihtovaatteita mukanaan. Ihanat ja kestävät lasten leggingsit löydät osoitteesta Lekmer.fi.

Meille on tärkeää, että lapsilla on mukava olo kaikissa vaatteissaan. Pehmeät leggingsit on sekä viisas että mukava valinta. Valikoimastamme löydät myös odottaville äideille suunnitellut leggingsit, jotka pitävät huolen raskaana olevan mukavuuden tunteesta. Leggingsit pitävät sinut lämpimänä eivätkä kiristä toimien samalla tyylikkäänä yhdessä mekkojen ja tunikoiden kanssa. Vaate joustaa ja mukautuu hyvin kasvavan vatsan ympärille. Perheen pienimmillekin on olemassa vaihtoehtoja. Vauvojen trikoot ovat hyvä valinta, kun lapsesi on oppinut konttaamaan. Trikoot pitävät myös jalat lämpöisinä, minkä lisäksi vauvalla on vapaus liikkua ja tutkiskella kodin jokaista nurkkaa. Myös vaipanvaihto helpottuu, kun pukeminen ja riisuminen käy helposti.

Mustat trikoot on helposti yhdistettävä vaate, jotka sopivat yhteen monen vaatteen kanssa. Ne näyttävät hienolta kesäisten, lyhytlahkeisten vaatteiden kanssa, tai voit myös yhdistää ne pitkän paidan tai neuleen kanssa. Kivat leggingsit eivät sovi vain kesään, vaan myös talvikautena trikoot käyvät hyvin perusvaatteeksi. Valitse silloin talvileggingsit, jotka pitävät lasten jalat lämpiminä koko talven. Villaiset trikoot ovat taatusti mukavat ja lämpimät, vaikka lunta tupruttaisi. Ylimääräinen vaatekerros tulee varmasti tarpeeseen vuoden kylmimpinä kuukausina, ja näin lapsesi voi viettää päivät pitkät joko pulkkamäessä tai hiihtoladulla.

Ostamalla leggingsit tai kuviolliset trikoot Lekmer.fi-verkkokaupasta saat takuulla laadukkaita tuotteita. Olemme ylpeitä hienoista tuotteistamme, joita löytyy niin kaikenikäisille lapsille kuin vanhemmillekin.

92 tuotetta
92 tuotetta