Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Body on paras vaate lapselle

Oletteko saaneet perheenlisäystä, tai onko uusi vauva kohta tulossa? Lapsen syntymä tuo elämään paljon stressiä, kun pitää hoitaa kaikenlaisia asioita - etenkin vauvan vaatteet ja muut tarvikkeet vauvalle voivat aiheuttaa paljon päänvaivaa. Ihana body pelastaa monet tilanteet lapsen ensimmäisinä elinvuosina. Body on yksinkertaisesti vaate, joka on todella näppärä ja mukava. Bodyt ja muut vauvan vaatteet hankit kätevästi osoitteesta Lekmer.fi.

Vauvan body kuuluu ehdottomasti jokaisen vauvan vaatekomeron vakiovarusteisiin. Näppäryys, mukavuus ja helppo pesu - kolme vahvaa bodyn etua. Onneksi niihin ei tarvitse myöskään kyllästyä, sillä värejä ja kuoseja on paljon erilaisia. Kaikki Lekmer.fi-verkkokaupan bodyt ovat omanlaisiaan, ja löydät varmasti juuri sinun pienokaisellesi sopivia vaihtoehtoja. Tutustu esimerkiksi moniin Muumi-bodyihimme. Muumi-body on taatusti suomalaisten lasten kestosuosikki. Tai pue vauvallesi ihastuttava teddyhaalari, joka saa hänet näyttämään söpöltä nallelta. Bodyt sopivat sekä tytöille että pojille, ja ne on valmistettu pehmeistä ja kestävistä materiaaleista.

Body sopii muillekin lapsille kuin aivan pienille vauvoille. Katso kokoja ja löydä isommallekin lapsille oma bodynsa. Vastasyntyneelle sopii onepiece, kun taas hieman isompi tyttö tai poika tarvitsee bodyn housuilla. Tämä voi tulla tarpeeseen lapsen opittua kävelemään tai kun haluat antaa lapsellesi täyden vapauden liikkua ja tutkia uusia paikkoja talossa.

Vastasyntyneelle hankit bodyt helposti verkosta osoitteesta Lekmer.fi. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen body. Meiltä löytyy varmasti oikea väri, malli ja kuviointi.

219 tuotetta
219 tuotetta