Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Varsikengät & Saappaat kaikkien lasten jalkoihin verkkokaupastamme Lekmer.fi.

Kukapa lapsi ei olisi vesilätäkön tai lumikasan nähtyään tuntenut välittömästi pidäkkeetöntä halua hyppiä siinä? Meiltä löydät lasten saappaat, joiden ansiosta voit huoletta antaa lastesi hyppiä vedessä ja lumessa sydämensä kyllyydestä sekä nauraa heidän onnellisille ilmeilleen. Laatusaappaat takaavat, ettei kurjaa säätä olekaan, ja lapsesi saavat leikkiä vapaasti ulkona kuivine ja lämpimine varpaineen.

Meiltä Lekmer.fi-verkkomyymälästä löytyy iso valikoima saappaita pieniin ja isompiinkin jalkoihin. Tarjolla on useita tunnettuja tuotemerkkejä, jotka herättävät vanhempien luottamuksen samalla, kun lasten silmät tulevat loistamaan heidän nähdessään lastenohjelmista ja elokuvista tuttujen suosikkihahmojen koristamat jalkineet. Gore-Tex saappaamme pitävät lämpöä useista pakkasasteista huolimatta, ja laaja valikoima eri malleja ja värejä varmistaa, että lapselle löytyy aina jotakin loistavasti sopivaa. Meiltä voit ostaa myös joka sään saappaita sekä vedenpitäviä, vilttivuorillisia talvisaappaita, jotka pitävät lasten jalat kuivina ja lämpiminä. Kokoja löytyy 17:n ja 39:n väliltä, joten valikoimasta löytyy jokaiselle lapselle taatusti sopivan kokoiset saappaat.

Useimmat tuntevat varmasti Reiman, ja moni onkin pienenä tepastellut Reima-merkkisissä jalkineissa. Lekmer.fi-verkkokaupan suuresta kenkävalikoimasta löytyvät niin suomalaisten suosimat Reimat kuin ruotsalaislasten kestosuosikit, Kavat-kengätkin. Klassiset, kävelemään oppivan lapsen tarpeisiin suunnatut, erityisesti nilkasta tuetut Lära-gå kengät löytyvät meidän valikoimastamme, samoin kuin fleecevuorilliset nilkkurit, jotka sopivat pohjoismaiseen talvi-ilmastoon. Kestävyys ja laatu ovat kunniassa. Verkkokauppamme tarjoaa myös äärettömän suosittuja Dr Martens -jalkineita, jotka ovat jo monena vuonna puhutelleet sekä aikuisia että pikkuisia. Korkean varren ja toimivan kiinnityksen ansiosta tämä kenkä on - vuodenajasta riippumatta - aina oikea valinta. Sivun vetoketju auttaa pieniäkin lapsia kenkien pukemisessa ja riisumisessa.

Osoitteessa Lekmer.fi on paljon saappaita tunnetuilta valmistajilta, kuten Vikingiltä. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin, ja hyvän asiakaspalvelun ja nopean toimituksen myötä lupaamme turvallista nettikauppaa.

228 tuotetta
228 tuotetta