Lekmer logo

Viking,Thermosaappaat, Ultra 2.0, Red/Orange

4.4 (5) Arvostele
Viking,Thermosaappaat, Ultra 2.0, Red/Orange Viking,Thermosaappaat, Ultra 2.0, Red/Orange
€ 54,90
(Ovh. € 54,90)
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa
Löytyy varastosta
Visa butikslager

Lämminvuoriset kumisaappaat merkiltä Viking. Ihanteelliset kylmille talvipäiville, sillä saappaat eristävät ja pitävät lämmön jopa -20 asteessa. Materiaali: PU, 30% Villaa, PVC-vapaa... Näytä tuotekuvaus

Lämminvuoriset kumisaappaat merkiltä Viking. Ihanteelliset kylmille talvipäiville, sillä saappaat eristävät ja pitävät lämmön jopa -20 asteessa.

Materiaali: PU, 30% Villaa, PVC-vapaa
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Löytyy myös näissä malleissa

Tuotteen kuvaus

Lämminvuoriset kumisaappaat merkiltä Viking. Ihanteelliset kylmille talvipäiville, sillä saappaat eristävät ja pitävät lämmön jopa -20 asteessa.

Materiaali: PU, 30% Villaa, PVC-vapaa

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Viking

Artikkelinumero:
5-25100-1031

Tags:
Kengät ja vuorelliset saappaat, 1-14 v., 50-70

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Viking, Termosaappaat, Ultra 2.0, Blue/Black

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  2 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Lämpimät saappaat

  Näissä ei kastu eikä palele, hyvä ostos.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • Viking, Termosaappaat, Ultra 2.0, Fuchsia/Purple
  Lekmer-asiakas
  4/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Hyvät talvisaappaat

  Ostin jo toiset tällaiset saappaat lapselle pieniksi jääneiden tilalle. Toimivat hyvin kylmemmässäkin säässä, ainoa haittapuoli on saappaiden kankeus.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
 • Viking, Termosaappaat, Ultra 2.0, Black/Grey
  Lekmer-asiakas
  5/5
  1 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Hyvät kengät Etelä-Suomen syksyyn ja jopa talveen

  Todella hyvät ja kevyet jalassa, mitoitus mielestäni aika reilu. näissä lämmin vuori, niin ei tarvitse jättää tilaa villasukallekaan.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
 • Viking, Termosaappaat, Ultra 2.0, Lime/Green/Black
  Lekmer-asiakas
  5/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Hyvä hinta-laatu

  Upean väriset, lämpimät ja kevyet. Sälli painaa sisällä nämä jalassaan heti kun silmä välttää.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Viking Näytä kaikki tuotteet

Lekmer.fi on Vikingin jälleenmyyjä, yrityksen, joka valmistaa käytännöllisiä kenkiä ulkoleikkeihin. Tämän norjalaisen merkin kengät on valmistettu vettä hylkivästä Gore-Texistä, jonka ansiosta lapsesi voi leikkiä ulkona tuntien ajan ja pysyä silti kuivana. Lämpimämpiin vuodenaikoihin, tai sisäkäyttöön, sopivat hyvin istuvat sandaalit. Merkki tarjoaa myös lenkkareita, kumisaappaita ja saappaita kylmempään säähän. Kaikki kengät ovat saatavilla ihanissa väreissä. Viking pystyy tarjoamaan todella laajan kenkävalikoiman lapsille, jotka oleskelevat ja leikkivät mielellään ulkona, säästä riippumatta. Vikingin kengät ovat tukevia ja sopivat yhtä hyvin päiväkotiin tai kouluun kuin koko perheen retkillekin. Ihanien värien ansiosta lapset pukevat kengät ilomielin jalkaansa lähteäkseen seikkailuihinsa. Lasten kumisaappaiden täytyy sekä olla käytännöllisiä, kestää kastumista että olla näyttävästi muotoiltuja, pehmeitä ja taipuisia - aivan kuten Vikingin saappaat. Ilmojen kylmetessä karkeammat, vuoratut saappaat sopivat hyvin, tarranauhat tai vain jalkaan vedettävät saappaat saavat aikaan, että lapsi pääsee nopeasti lähtemään leikkimään. Ihanissa lenkkareissa on sekä tarranauha että nauhat. Koot vaihtelevat välillä 20-36 mallista riippuen. Viking on norjalainen merkki, joka keskittyy käytännöllisiin, iloisenvärisiin lasten kenkiin. Kengät kutsuvat useiden tuntien ulkoleikkeihin ja muihin vapaa-ajanaktiviteetteihin. Sana ”Viking” viittaa henkilöön, joka on kotoisin Viken-alueelta, Oslonvuonon lähettyviltä. Vedenpitävät Viking-kengät on valmistettu Gore-Tex-materiaalista, joka sekä hengittää että suojaa kosteudelta. Pienin koko, koko 20, sopii n. 1-2-vuotiaille lapsille ja merkin suurin koko on 36. Viking-kengät sopivat niille, jotka haluavat panostaa laatuun ja joiden lapset ovat mielellään aktiivisia, säästä riippumatta. Materiaali on taipuisa ja kevyt, ja stimuloi lasta leikkimään ja kokemaan ulkoilmaseikkailuja. Osta Viking-kengät netistä Lekmer.fi -verkkokaupasta ja valitse laajasta valikoimasta.