Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Kumisaappaat lapsille

Suomen sää vaihtelee ja sadetta saadaan välillä enemmän kuin tarpeeksi. Huonon kelin aikaan on tärkeää panostaa juuri oikeanlaisiin vaatteisiin ja varusteisiin, ja tämä koskee etenkin lapsia. Kumisaappaat on pakollinen hankinta, joille on varmasti käyttöä ympäri vuoden. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät hienot kumisaappaat kaikenikäisille lapsille. Myynnissä on paljon erilaisia suojaavia saappaita. Vaikka sää olisikin tylsä, ulos lähtemisen pitää olla hauskaa!

On tärkeää, että lapset saavat leikkiä vesilammikoissa jalkojen paleltumatta ja kastumatta. Valitsemalla vuorilliset saappaat lapsesi jalat pysyvät lämpiminä, vaikka ulkona sataisi ja olisi märkää. Useiden saappaiden kumi halkeilee helposti jo muutaman sesongin jälkeen, minkä seurauksena vesi pääsee tunkeutumaan saappaaseen. Osoitteesta Lekmer.fi löydät monia tuotemerkkejä, joiden laatu on taattu - esimerkiksi ruotsalainen Tretorn. Merkki on valmistanut jo pitkään aikuistenkin keskuudessa suursuosikeiksi nousseita kumisaappaita, mutta malleja tehdään paljon myös lapsille. Kaikki valikoimastamme löytyvät tuotteet ovat sekä mukavia käytössä että kestäviä. Lapselle tämä merkitsee sitä, että lätäkköleikit saavat jatkua keskeytyksettä pitkään, riippumatta sateesta ja rännästä.

Me Lekmer.fi:llä pidämme tärkeänä, että ulkovaatteiden pukeminen tuntuu lapsista inspiroivalta. Valitessasi lapsellesi kuvioidut saappaat, pukeminen on heti hiukan mukavampaa ja saappaiden käyttäminen tuntuu kivalta. Kumisaappaissa seikkailevat elokuvien ja televisio-ohjelmien tutut hahmot, kuten Minni Hiiri tai Autot. Lisäksi valittavana on paljon graafisia kuvioita ja upeita värejä. Kun valitset väritykseltään tai kuvioinniltaan hieman valtavirrasta poikkeavat saappaat, oikean saapasparin löytäminen käy paljon helpommin päiväkodissa, eivätkä ulkovaatteet mene enää sekaisin. Lapsi tahtoo varmasti pukea uudet, hienot saappaansa ihan itse.

Valikoimastamme löytyy paljon hauskoja ja käytännöllisiä lasten kumisaappaita kaikenikäisille. Kumisaappaat löydät netistä helposti osoitteesta Lekmer.fi. Löydät meiltä parhaan laadun ja tarkoin valikoidut tuotteet.

105 tuotetta
105 tuotetta