Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Tossut ja mokkasiinit

Onko mitään ihanampaa kuin sujauttaa mukavat sandaalit jalkaan ja astella nurmikon poikki kauniina kesäpäivänä? Saman tunteen saat, kun tilaat pehmeät tossut kotiin koko perheelle. Meiltä löydät helposti lastentossut niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan osoitteessa Lekmer.fi - meiltä löydät kaiken lapsiperheelle.

Etsitkö mukavia tossuja lapsellesi? Me Lekmerillä haluamme tarjota tossuja, jotka ovat sekä mukavia että käytännöllisiä. On tärkeää, että tossut on helppo pukea ja että ne tuntuvat mukavilta niin sisällä kuin ulkona. Pienelle lapselle sopii pehmeät mokkasiinit, jotka antavat tarpeeksi tukea lapsen kontatessa tai ottaessa ensimmäisiä haparoivia askeliaan. Mokkasiini myös lämmittää mukavasti jalkaa. Etsitkö persoonallisen ilmeen omaavia sisätossuja? Crocs on jo pitkään ollut niin lasten kuin aikuisten suosikkimerkki ja valmistajalta saat monenlaiset tossut erivärisinä ja eri kuvioilla. Crocseja voit myös itse koristella hauskoilla kenkäkoristeilla.

Pienillä lapsilla on aina vauhti päällä, joten tossuissa on hyvä olla pitävä pohja, joka estää liukastumiset nopeissa käännöksissä. Crocsit jalassa lapsi saa hyvän pidon ja tuen kävelyyn. Tossuissa on näppärä kantaremmi, jonka ansiosta tossu pysyy hyvin jalassa. Remmin voi myös taittaa ylös, jolloin tossut on helpompi sujauttaa jalkaan. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät paljon erilaisia lasten sisätossuja, jotka lämmittävät pieniä varpaita ja tekevät askelluksesta varmempaa. Haluatko lapsille samantyyliset tossut? Monista malleista on saatavana erilaisia kuvioita, anna lasten olla mukana valitsemassa itselleen mieluisat tossut.

Me Lekmerillä haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin - verkkokaupastamme saat helposti tietoa tuotteista sekä aina edulliset hinnat ja nopeat toimitukset. Selaile valikoimaa ja löydä paljon erilaisia tossuja ja lastenkenkiä mukavampaan arkeen.

86 tuotetta
86 tuotetta