Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Lasten urheilujalkineet & tennarit kaikkiin vuodenaikoihin

Mitkä kengät pitäisi valita mihinkin vuodenaikaan? Tennarit sopivat käyttöön ympäri vuoden, kunhan valitsee oikeanlaisen mallin. Keväällä ja kesällä suosittelemme raikkaita lastenkenkiä, jotka sopivat leikkiin ja jotka on helppo pukea ja riisua. Syksyllä ja talvella kannattaa suosia tukevampia malleja, jotka pitävät jalat lämpiminä ja hylkivät vettä.

Tennarit toimivat melkein aina. Ne ovat mukavat jalassa ja niitä on helppo käyttää koulussa tai päiväkodissa. Leikkiminen ja juokseminen sujuu niissä hienosti. Lasten tennarit on helppo pukea ja riisua ilman hankalaa solmimista ja vaikeita solkia. Katsasta esimerkiksi näppärät SPROX slip-on -jalkineet. Erittäin suosittuja ovat erilaiset Pixarin tai Disneyn kuvituksilla koristetut kengät. Kukapa ei tahtoisi juosta ympäriinsä upeissa Frozen- tai Autot-kengissä? Osoitteesta Lekmer.fi löydät monipuolisesti lasten kenkiä jokaiseen makuun, säähän, vuodenaikaan ja tarpeeseen.

Meidän on aina valmistauduttava kaikenlaisiin säihin, kun laitamme lapset koulutielle tai jätämme heidät päiväkotiin aamuisin. Tennarit sopivat täydellisesti, esimerkiksi Gulliver-merkkiset. Ne ovat käytännölliset, laadukkaat ja tietyt mallit lisäksi täysin vedenpitävät. Koskaan ei voi tietää, milloin sade yllättää tai millaisiin seikkailuihin lapset ajautuvat päivän aikana. Silloin on hyvä varmistua siitä, että lasten jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä koko päivän. Jos haluaa lisäksi uskomattoman hienon lookin, Disney-jalkineet ovat erittäin suosittuja, ja lapsesi voi nyt valita kaikkien suosikkihahmojensa välillä.

Kun etsit tennareita, lenkkareita ja muita jalkineita lapsellesi, Lekmer.fi on oikea osoite. Meiltä löydät nopeasti ja vaivattomasti uudet urheilujalkineet. Tilaa kotiin suoraan netistä osoitteesta Lekmer.fi.

109 tuotetta
109 tuotetta