Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Arkimekot

Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät takuulla kivannäköiset ja tyylikkäät lastenmekot. Laajasta valikoimastamme saat päällä mukavat mekot niin arkeen kuin hieman juhlavampaan pukeutumiseen. Tutustu valikoimaan ja löydä modernit arkimekot eri väreissä ja eri kuvioilla kaikenikäisille lapsille aina 12-vuotiaaksi asti. Verkkokauppamme on pullollaan eri värejä ja malleja, joten löydät varmasti mieleisesi kaikkiin vuodenaikoihin ja tilaisuuksiin.

Lekmer.fi tarjoaa suuren valikoiman päällä mukavia, modernin mallisia lastenmekkoja sekä kivat vauvanmekot arkeen. Jos etsit tyylikästä arkimekkoa kivalla kuviolla, on Name it tutustumisen arvoinen merkki. Merkiltä löydät iloisenväriset laatuvaatteet kukkarolle ystävälliseen hintaan. Meiltä löydät myös monet muut merkit, joilta saat kivannäköiset ja laadukkaat mekot, niin värikkäät kuin neutraalin sävyiset ja monilla eri kuvioilla. Valikoimastamme saat sekä lyhyet että pitkät mekot eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Valitse joko väljä tai myötäilevämpi malli, jotta mekko istuu mukavasti. Mekot ovat pehmeää materiaalia, kuten puuvillaa, polyesteriä ja viskoosia. Osassa on käytetty myös kestävämpää ja tukevampaa kangaslaatua, kuten farkkukangasta.

Me Lekmerillä haluamme tarjota kaiken, mitä lapsesi tarvitsee, oli kyseessä sitten yksinkertainen, valkoinen kesämekko tai juhlaan sopiva pitsimekko. Jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme löydät arkimekot jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen. Laaja valikoima käytännöllisiä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia vaatteita tekee ostamisesta helppoa ja hauskaa! Ympäristötietoiselle kuluttajalle vaatteiden ekologisuus on tärkeää. Name it pyrkii tuotannossaan noudattamaan ekologisuuden periaatteita ja merkin tuotteista yli 20 % on valmistettu ekologisesti viljeltyä puuvillaa käyttäen. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että pystyisimme tarjoamaan mahdollisimman paljon tuotteita, jotka on testattu turvallisiksi sekä ihmisille että luonnolle.

Tervetuloa tutustumaan suureen valikoimaamme ihania mekkoja arkeen. Hanki mekot jokapäiväiseen käyttöön ja moneen menoon verkosta osoitteessa Lekmer.fi. Meiltä saat nopean toimituksen ja aina ystävällisen palvelun!

101 tuotetta
101 tuotetta