Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Laukut ja reput

Koulunalun lähestyessä on hyvä aika tarkistaa, että reppuasiat ovat kunnossa. Laukut ja reput, penaalit ja jumppatarvikepussit tilaat kätevästi suoraan verkkokaupastamme. Uusien koulutarvikkeiden hankinta on tärkeä ja hauska osa koulunalkuun valmistautumista. Omat tavarat saavat pienen koululaisen tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Meiltä löydät kaiken koulunalkuun - niin pienille kuin hieman isommillekin koululaisille! Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja löydät varmasti etsimäsi.

Koululaukut ja reput

Oman repun valinta on iso juttu. Muistat varmaan omasta lapsuudestasi, miten tärkeää oli saada juuri se tietynmerkkinen reppu.

Tänä päivänä koululaukuissa riittää valinnanvaraa, joten jokainen löytää varmasti mieleisensä.

Lekmeriltä löydät suuren valikoiman erilaisia laukkuja ja reppuja elokuvista, kirjoista ja peleistä tutuilla hahmoilla. Todellinen vauhtihirmu valitsee itselleen Salama McQueenin kuvalla varustetun repun, Angry Birds -hahmot ovat pelifanien mieleen, ja jos sisälläsi asuu pieni supersankari, laukussa komeilee tietenkin Spiderman!

Kurkista verkkokauppaamme ja löydä oma suosikkisi!

Muut asusteet

Tästä tuoteryhmästä löydät paljon erilaisia asusteita ja muita tuiki tärkeitä juttuja. Lompakot ja kukkarot, joita koristavat suositut Hello Kitty, Angry Birds tai Peppi Pitkätossu, pehmeät unirievut sekä pienille maailmanmatkaajille sopivat matkalaukut.

Tuoteryhmästä löydät myös vyöt, olkaimet ja aurinkolasit sekä tukevat pahvisalkut pikkutavaroiden ja lelujen säilytykseen.

Verkkokauppamme valikoimasta löydät takuulla etsimäsi!

91 tuotetta
91 tuotetta