Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Yläosat – Neulepuserot, paidat, puserot ym.

Yläosat muodostavat suuren osan lastenvaatekaupastamme, juuri niin kuin haluamme. Täältä löydät useimmat vaatteista, joita lapset ylävartaloonsa pukevat. Olisimme voineet jakaa yläosat eri kategorioihin, tehdä osastosta hieman epäajanmukaisen jakamalla vaatteet poikien ja tyttöjen vaatteisiin ja päätyneet siten useisiin sivuihin, joilla on erityyppisiä vaatteita.

Sen sijaan teimme tästä yksinkertaista. Kokosimme kaikki yläosat yhteen ja samaan paikkaan. Riippumatta siitä ostatko vaatteita pojalle vai tytölle, minkä ikäiselle lapselle ostat ja mitä olet etsimässä, löydät kaikki samasta paikasta.

Yläosat – Valikoima

Kuten sanottu, täällä on runsaasti valinnanvaraa, mutta anna meidän ensin kertoa muutamista menestystuotteistamme, eli yläosista, jotka ovat aina suosittuja.

Hupparit ja collegepaidat: Jos olet joskus alkanut käyttää hupparia, et halua luopua siitä koskaan. Huppari saattaa hyvinkin olla maailman mukavin vaate. Lekmeristä löydät kaikenikäisille lapsille huppareita ja collegepaitoja, joissa on lapsille mieluisia kuvioita ja painatuksia. Mitä sanoisit hupparista, jossa on Monster High painatus, neuleesta, jossa on Barcelona FC:n logo tai ehkäpä kaikkein suloisimmista vaatteista, neuleista, jotka näyttävät amerikkalaisilta baseball-takeilta?

T-paidat ja topit: Kaikki vanhemmat tietävät, että helpoin tapa saada lapsi aamulla pukemaan on antaa hänen valita itse vaatteensa. Ja jotta se olisi mahdollista, on paras ostaa vaatteita, joita lapsi mielellään valitsee. Joten tutustu tarjontaamme ja tilaa vaatteet lapsen kiinnostuksenkohteiden perusteella. Pitääkö hän eläimistä, Angry Birdsistä, Hämähäkkimiehestä, Barbiesta vai smurffeista? Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

Neuletakit ja neuleet: Kuka sanoo, etteivät lapset voisi pukeutua tyylikkäästi? Kokosimme tänne neulepuseroita, neuletakkeja ja lämpimiä villapaitoja. Kyse on yksinkertaisesti hurmaavista ja tyylikkäistä vaatteista, jotka lämmittävät.

Mutta kuten sanottu, ”yläosat” on suuri osasto, joten tutustu rauhassa valikoimaamme. Täydentääksesi yläosia katso myös alaosat.

618 tuotetta
618 tuotetta