Lekmer logo

LEGO Wear, T-paita, Star Wars, Timmy 650, Tummanpunainen

4 (1) Arvostele
LEGO Wear, T-paita, Star Wars, Timmy 650, Tummanpunainen LEGO Wear, T-paita, Star Wars, Timmy 650, Tummanpunainen
€ 26,90

LEGO Wearin tummanpunainen t-paita, jossa Star Wars -aiheinen painatus. Puserossa on pyöreä pääntie, lyhyet hihat sekä LEGO-merkki. Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania... Näytä tuotekuvaus

LEGO Wearin tummanpunainen t-paita, jossa Star Wars -aiheinen painatus. Puserossa on pyöreä pääntie, lyhyet hihat sekä LEGO-merkki.

Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

LEGO Wearin tummanpunainen t-paita, jossa Star Wars -aiheinen painatus. Puserossa on pyöreä pääntie, lyhyet hihat sekä LEGO-merkki.

Materiaali: 95 % puuvillaa, 5 % elastaania

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
LEGO Wear

Artikkelinumero:
17378

Tags:
T-paidat, 4-10 v., 20-30

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

LEGO Wear Näytä kaikki tuotteet

LEGO Wear -vaatteet ovat lastenvaatteita, jotka on valmistettu yhteistyössä yhden maailman rakastetuimmista lelunvalmistajista, LEGOn, kanssa. Lekmer.fi on ylpeä LEGO Wear -jälleenmyyjä tarjoten laajan valikoiman yrityksen vaatteita. Tulet rakastamaan näitä aktiivisille lapsille tarkoitettuja LEGO Wear -vaatteita, joita on saatavilla koosta 56 cm lähtien aina kokoon 152 cm saakka. LEGO Wear haluaa lasten voivan olla juuri niin aktiivisia kuin he itse haluavat. LEGO Wear tarjoaa laajan valikoiman useimpia vaatteita, joita eri-ikäiset lapset tarvitsevat, ja valikoimaan kuuluu jopa ulkovaatteita. Vaatteet on valmistettu ohjenuoranaan hauskuus, käyttömukavuus, laatu ja käytännöllisyys, ja tulet huomaamaan, että vaatteet on sovitettu lasten korkeaan aktiivisuustasoon. Merkin valikoimasta löytyy LEGO-vaatteita jokaiseen vuodenaikaan. Kesällä lapsesi varmasti rakastaa LEGO Wear -mekkoa, kun taas lasten sadevaatteet pitävät lapsesi kuivana ja lämpimänä sateisina päivinä. Talvella lapsesi pitää lämpimänä LEGO-haalari ja lasten rukkaset, jotka ovat täydellisiä pohjoiseen ilmastoomme. Hauskuus on yksi yrityksen tuotannon avainsanoista eikä vain niin, että lasten tulisi voida pitää hauskaa, vaan myös niin, että yritys valmistaa vaatteita, jotka lapset mielellään pukevat ylleen - tutustu esimerkiksi Star Wars -mallistoon! Lekmer.fi on jälleenmyyjä, jonka lyömättömästä valikoimasta löydät lastenvaatteet netissä. Löydät meiltä LEGO Wearin mukavat vaatteet ja voit tehdä ostoksesi turvallisesti ja yksinkertaisesti. LEGO Wear -vaatteet valmistaa tanskalainen Kabooki myös tanskalaisen LEGO-lelunvalmistajan lisenssillä. LEGO Wear kokee tärkeäksi, että lastenvaatteet on mukautettu kunkin ikäryhmän tarpeiden mukaisiksi. Juuri ryömimään opettelevalla vauvalla on eri tarpeet kuin 10-vuotiaalla lapsella ja tähän yritys kiinnitää huomiota mallistojaan suunnitellessaan. LEGOn ansiosta lapset voivat käyttää upeita vaatteita, jotka he rakastavat pukea ylleen samalla, kun sinä vanhempana voit olla rauhallisin mielin tietäen, että lapsesi tuntee olonsa mukavaksi ja hänen vaatteensa kestävät pesusta toiseen.