Hoitolaukut

Vaipat mukaan päähenkilön ohella - sehän on tärkeintä. Tärkeitä ovat myös kosteuspyyhkeet, vaihtovaatteet, avaimet, tuttipullo, taas vaipat, vielä yhdet vaihtovaatteet, ruokalappu, jotain pureskeltavaa ja tietenkin kuivia pesulappuja. Kaikki tämä on tärkeää, mutta tärkeää on myös pakata kaikki samaan kassiin. Tyylikäskin se saa mielellään olla, mutta sisäosa on tärkein. Laukkumme on suunniteltu erityisesti kaikkien reissussa tarvittavien tavaroiden hallinnoimiseen. Hyvä juttu on sekin, että voit ripustaa laukkumallimme kätevästi vaunuihin tai kuljettaa kädessä ergonomisesti sijoitetun kädensijan avulla.

Lekmer.fi tarjoaa erilaisia malleja eri tilaisuuksiin. Tarvitset ehkä suuremman laukun pidemmälle reissulle tai carry-on-laukun lentomatkalle. Emme jätä mitään sattuman varaan vaan pidämme saatavilla kaikkia malleja, joita voi kuvitella tarvittavan. Tunnettuja tuotemerkkejä kuten Skip Hop. Munchkin ja Britax ovat vain osa tuotemerkeistämme.

Pakkaa nokkelasti ja pakkaa oikein!
Sivu 1 / 5

Hoitolaukut - Lekmer.fi

Joskus saattaa olla vaikeaa pitää kaikki tavarat järjestyksessä lasten kanssa liikkuessa. Käytännölliset laukut ratkaisevat monia ongelmia. Kätevät hoitolaukut löydät helposti osoitteesta Lekmer.fi. Valikoimassa on paljon eri malleja ja värejä ja saatavilla on esimerkiksi lastenvaunun kädensijaan yksinkertaisilla tarroilla kiinnitettävä hoitolaukku. Näppärä hoitoalusta on saatavilla lisävarusteena. Tilaa ja lokeroja on kaikille lasten tarvikkeille ja hoitolaukussa kulkevat mukavasti tuttipullot, kosteuspyyhkeet, puhelin ja avaimet.

Lastenvaunuihin kiinnitettävät hoitolaukut helpottavat kaikkien pikkulasten vanhempien elämää. Elodie-hoitolaukku on tyylikäs valinta, jossa on hienoja yksityiskohtia. Laukuista on saatavana eri malleja ja materiaaleja. Kiinnitys käy helposti tarroilla, mutta laukuissa on myös kantokahvat, joten laukku kulkee mukana kätevästi kädessäkin. Skip Hop -hoitolaukkua on saatavilla duo-mallina, jossa tilavia taskuja on laukun molemmin puolin, minkä lisäksi vetoketju suojaa sisältöä sateelta ja tuulelta. Lekmer.fi-verkkokaupasta hankit laadukkaan hoitolaukun ympärivuotiseen käyttöön. Hoitolaukut ovat helppoja puhdistaa ja valmistettu erityisesti lastenvaunuihin sopiviksi. Laukkuun mahtuu mukavasti kaikki tarvittava.

Lekmer.fi tarjoaa hoitolaukkuja ja tarjolla on useita eri kokoja. Minihoitolaukku on pienempi malli, jossa on lokero vaipoille, tuttipullolle ja kosteuspyyhkeille, ja se on erityisen kätevä lennoilla tai autossa. Meillä on myös lapsivarmoja malleja, joita on hyvin helppo käyttää. Nahkainen hoitolaukku on myös yksi vaihtoehto. Kulutusta kestävä, laadukas pintamateriaali mahdollistavat laukun mukana viemisen minne tahansa, ja käyttöä voi vielä jatkaa lasten kasvettua isoiksi. Kun sitä ei enää tarvitse hoitolaukkuna, laukku muuttuu yksinkertaisesti arkikäyttöön sopivaksi yleislaukuksi. Käteviä laukkuja siis, elämän jokaiseen käänteeseen.

Osoitteesta lekmer.fi löydät tyylikkäät ja käytännölliset hoitolaukut. Osta hoitolaukku netistä muutamalla napsautuksella, ja pian kotiisi saapuu hoitolaukku, joka sopii niin hiekkalaatikolle kuin synttäreillekin.