Lastenvaunut

Yhdistelmärattaat ovat mahdollisuuksien rattaat. Lastenvaunut, jotka seuraavat mukana lapsen kehittyessä. Käytännöllisesti suunnitellun alustan ansiosta voit vaihtaa makuu- ja istuinosan helposti, kun lapsesi kasvaa ja haluaa tarkkailla ympäröivää maailmaa. Voit myös yhtä helposti vaihtaa sen takaisin. Duovaunut ovat loistava keksintö, jonka myötä saat sekä makuu - että istumaosan. Yksinkertaisen sisäänrakennetun noston avulla lapsesi voi istua pystyssä ja katsella ympärilleen.
Sekä kombi- että duovaunuja on saatavilla monina eri muunnelmina. Suuret pyörät vähän kovempaan maastoon tai pienemmät kaupunkikävelyitä varten. Erilaiset tarvikkeet, kuten hyttysverkot, sadesuojat ja kuljetuslaukut takaavat, että lapsella on mahdollisimman mukavat oltavat ulkoilureissulla.
Teemme yhteistyötä vain johtavien tuotemerkkien kanssa ja pidämme sitä laadun ja tasokkaan käsityön takeena. Sellaiset tuotemerkit kuin Carena, Baby Jogger, Mountain Buggy tai Britax takaavat, että sinä vanhempana olet tyytyväinen hankintaasi.
(40 yhteensä 67 tuotteesta)
(40 / 67)