Matkarattaat

Iso matka tai pikku pyörähdys kaupungilla. Meillä on vaunuja molempiin tarkoituksiin.
Sateenvarjorattaat ja matkavaunut ovat loistavia. Helppo taittaa kokoon, vie hyvin vähän tilaa, helppo ohjata sekä kaupunkimiljöössä että maaseutuoloissa. Joustavat rattaat vähän isommille lapsille, joiden täytyy välillä lepuuttaa jalkojaan.
Sivu 1 / 4

Matkarattaat/Sateenvarjorattaat - Lekmer.fi

Kun lapsesi on tyypillisessä iässä rattaissa istumisen ja itsenäisen kävelemisen välissä, sateenvarjorattaat voivat olla täydellinen valinta. Noin 2,5-3 vuoden iässä lapset usein kävelevät paljon itse, mutta voi silti olla mukavaa omistaa yksinkertaiset rattaat, joilla kulkea kauppaan tai esikouluun. Sateenvarjorattaat ovat tyypillisesti pienet, näppärät ja helpot taittaa kokoon – kuin sateenvarjo. Kokoontaitettuina ne vievät minimaalisesti tilaa ja painavat erittäin vähän, mikä tekee niistä täydelliset esim. matkustettaessa. Pienempien pyöriensä vuoksi ne eivät kenties ole ihanteelliset pidemmillä kävelyretkillä, erityisesti hankalassa maastossa, mutta toisaalta et ole niiden kanssa koskaan kenenkään tiellä kaupassa, ravintolassa tai paikallisliikenteen kulkuneuvoissa.

 Meiltä Lekmeriltä löydät rattaat joka tarpeeseen. Valikoimastamme löydät reilumpia rattaita, jotka kestävät hieman suurempaa kuormitusta, kun taas hieman kevyemmät rattaamme sopivat paremmin silloin, kun joudut kantamaan niitä paljon. Kaksosten vanhempia varten on myös näppäriä kaksosrattaita, joissa kumpikin lapsi voi istua samanaikaisesti.

 Valitse monien suosittujen tuotemerkkien joukosta, esim. Carena, Chicco, Graco, Elodie Details, Baby Trold, 2ME, BABYZEN ja Baby Jogger.