Sisarus- & kaksosvaunut

Kasvava perhe tarvitsee käytännölliset vaunut. Meillä on laaja valikoima vaunuja, joista löytyy sopiva useimmille sisarusyhdistelmille. Iso- ja pikkusisarus vieretysten makuu- tai istuma-asennossa, ehkä eri asennoissa? Ajan myötä seisomalauta voi tulla ajankohtaiseksi. Meillä on saatavilla useimmat muunnelmat ja tarvikkeet, jotka sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja sääoloihin. Markkinoiden johtavat tuotemerkit, kuten Carena, Baby Jogger, Mountain Buggy tai Britax takaavat varmuuden siitä, että jokin tuotteistamme sopii kasvavalle perheellesi.
Sivu 1 / 1

Sisarus- & kaksosvaunut - Lekmer.fi

Kasvaako perhe nopeammin kuin aluksi suunnittelitte? Silloin pitää järjestää elämään paljon tilaa. Uudet tavat, rutiinit ja hankinnat pyrkivät vastaamaan perheen vaativiin logistiikkatarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Lekmer.fi auttaa selviytymään haastavistakin tilanteista lasten kanssa. Meiltä ostat vaivattomasti esimerkiksi sisarusrattaat: lastenvaunut useammalle lapselle on erittäin viisas ostos.

Onko jotain erityistä ajateltavaa hankittaessa uusia rattaita? Kaksosten rattaita valitessa pätevät usein samat periaatteet kuin tavallistenkin rattaiden kohdalla. Laatu, hinta ja toiminnallisuus ovat kaikki tärkeitä kriteereitä. Meiltä löydät taatusti varteenotettavia vaihtoehtoja, kun etsit rattaita kaksosille. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät esimerkiksi luotettavat Carena-rattaat. Carena on ensiluokkainen tuotemerkki, johon voi luottaa, joten tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin ja valitse juuri sinulle sopivat sisarusrattaat tai matkarattaat kaksosille. Malleja ja kuoseja on saatavilla paljon erilaisia.

Lastenvaunuista ja rattaista puhuttaessa usein toistuva sana on turvallisuus. Olipa kyseessä sitten tavalliset lastenrattaat tai sisarusrattaat, tärkeintä on yleensä aina nimenomaan turvallisuus sekä rattaiden lapsille tuoma suoja. Rattaissa istuvat kuitenkin elämäsi rakkaimmat ihmiset. Lekmer.fi-verkkokaupan tarjonnasta voit valita juuri sinulle sopivat yhden tai kahden lapsen rattaat, joissa kaikissa mukavuus ja turvallisuus tulevat etusijalla. Esimerkiksi sisarus-sulky on taatusti tuvallinen valinta, jossa on suojakoppa ja muitakin ratkaisuja, kuten jarrulukko niin onnettomuuksien estämiseksi kuin myös avuksi vaaratilanteen sattuessa.

Kun etsit sisarusrattaita tai muun tyyppisiä lastenvaunuja, voit olla varma siitä, että Lekmer.fi-verkkokaupan valikoima vastaa vaativiakin tarpeita. Hanki sisarusrattaat helposti netistä osoitteesta Lekmer.fi.