Kuorma-autot & traktorit

Plasto Nosturi

Hinta alkaen 25 EUR 25 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 2

Kuorma-autot & traktorit - Lekmer.fi

Leikkikuorma-autot ja traktorit sopivat hyvin hieman pienemmille lapsille. Anna mielikuvituksen lentää ja inspiroidu lukuisista erilaisista leikkiajoneuvoista. Täältä saat lisätietoa saatavilla olevista malleista ja siitä, miten autoja voi käyttää erilaisissa leikeissä. Leikkiajoneuvoja on monen kokoisia, mallisia ja värisiä ja materiaaleissakin riittää valinnanvaraa. Tutustu valikoimaan ja valitse oma suosikkisi! Lue lisää tuotteista ennen kuin teet tilauksesi.

Meiltä löydät paljon erilaisia leikkikuorma-autoja ja traktoreita - eri kokoja, eri malleja ja eri materiaaleja aina pienistä puisista menopeleistä suurikokoisiin muovitraktoreihin. Plaston muovinen traktori on klassikkomalli. Meiltä löydät kuorma-autot ja maatilan menopelit sekä ulkoleikkiin että sisäleikkeihin. Puinen traktori on kestävä ja soveltuu parhaiten sisäleikkiin kun taas suurikokoinen muovitraktori on täydellinen vaikkapa hiekkalaatikkoon. Leikkiajoneuvot sopivat erityisesti hieman pienemmille lapsille, jotka mielellään uppoutuvat vauhdikkaisiin ja mielikuvituksellisiin leikkeihin. Onko lempivärisi keltainen, punainen, sininen, musta vai vihreä? Leikkiautoista löytyy paljon erivärisiä vaihtoehtoja.

Useimmat lapset viihtyvät autoleikkien parissa. Leikkiauto onkin täydellinen lahja menopeleistä innostuneelle lapselle. Mielikuvituksen avulla pienestä traktorista tai kuorma-autosta muotoutuu mitä hämmästyttävin kone, joka mahdollistaa loputtomat leikit. Ajele puutarhassa pensaiden ja puiden lomassa tai huristele sisällä tuolien ja pöydän ympäri. Traktori sopii hyvin maatilan töistä kiinnostuneille. Kaivinkoneet taas ovat omiaan hiekkalaatikkoon. Lelut ovat oppimaan innostavia, turvallisia ja kestäviä. Klassinen traktori sopii moniin leikkeihin. Osallistu lapsen leikkeihin ja huomaat itsekin leikkiajoneuvojen viehätyksen!

Traktorit ja muut leikkiajoneuvot tilaat helposti verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi. Meiltä löydät juuri omalle lapsellesi sopivan menopelin, oli se sitten traktori tai kuorma-auto. Tilaaminen ja maksaminen on helppoa ja turvallista ja saat tuotteet nopeasti kotiisi!