Elokuvat & TV-pelit

Ihmiset rakastavat seikkailuja ja haasteita, sankareita ja konnia, Peppi Pitkätossua ja Peter Pania. Me Lekmer.fi:ssä rakastamme elokuvia ja tv-pelejä, joskus kyseessä on yhdistelmä elokuvasankareita ja videopelejä.

Täällä vuorotteleva klassikot, kuten Nalle Puh, Dumbo, Bambi ja uudet tähdet kuten Kaksin karkuteillä, Elsa ja Anna Disneyn Frozenista ja tietysti Smurffit.

Nyt voit tutustua uudelleen vanhoihin ystäviin yhdessä muun perheen kanssa. Tutustukaa uusiin hahmoihin ja naurakaa elokuvien parissa yhdessä. Pelaa läpi tunnettujen ja tuntemattomien ympäristöjen lapsesi kanssa. Lupaamme, että se on yhtä hauskaa kuin ennenkin.

Eikä elokuvien katselu tai tv-pelien pelaaminen pilaa silmiäsi.
Sivu 1 / 1

Skylanders - Lekmer.fi

Televisioon liimautuneet lapset olivat ennen kauhistus. Ajateltiin, että television tuijottaminen on ainoastaan haitaksi. Nykypäivänä ymmärrämme jo, että lapsille tarkoitettu elokuva voi olla paitsi hauska myös kehittävä ja opettava.

Meiltä löydät kaikki lasten suosikit sekä paljon elokuvia, jotka ilahduttavat koko perhettä. Lapsista on silloin tällöin mukavaa katsoa elokuvaa yhdessä vanhempien kanssa. Näin he voivat tarvittaessa kysyä elokuvan tapahtumista ja jakaa katsomiskokemuksen turvallisen aikuisen kanssa.

Hyvä elokuva onkin sellainen, joka tarjoaa jotain kaikenikäisille katsojille.

Astrid Lindgrenin maailma

Meiltä löydät laajan valikoiman rakastettuihin Astrid Lindgrenin kirjoihin perustuvia elokuvia. Tarinoita ja satuja, joiden parissa olemme varttuneet, ja jotka yhä saavat meidät liikuttumaan ja nauramaan. On kiehtovaa astua Veljeni Leijonamielen taianomaiseen maailmaan, kavuta katonharjalle yhdessä Katto-Kassisen kanssa tai seurata Saariston lasten riemukkaita kommelluksia.

Astrid Lindgrenin kirjoja on käännetty yli sadalle kielelle. Tarinat ovat ajattomia ja viehättävät siksi aina yhä uusia kuulijoita ja katsojia.

Lasten piirretyt

Piirretyissä elokuvissa on viime vuosikymmeninä tapahtunut paljon. On siirrytty lyhyistä elokuvapätkistä koko illan elokuviin ja tietokonetekniikkaa hyödynnetään aivan uudella tavalla.

Suurta suosiota ovat niittäneet mm. Disney Pixarin Autot-elokuvat. Salama McQueenin ja ystävysten huimat seikkailut vangitsevat niin pienet kuin isot ruudun eteen ja huomaamme pian pitävämme näitä sympaattisia hahmoja ystävinämme.

Tutustu koko kattavaan valikoimaamme lapsille tarkoitettuja DVD-elokuvia verkkokaupassamme ja löydä omat suosikkisi!

Meiltä löydät myös lapsille sopivat CD-levyt - täydellistä ajanvietettä automatkalle tai vaikkapa iltasaduksi!