Interaktiivisia nukkeja

Hupsis!

Hupsis!

Täällä on tyhjää juuri nyt!

Interaktiivisia nukkeja - Lekmer.fi

Nuket ja nukentarvikkeet kuuluvat monen lapsen ykköstoiveisiin. Nukkeleikeissä lapset saavat mahdollisuuden ilmaista tunteitaan, inspiroitua lähiympäristöstään ja antaa mielikuvitukselle tilaa. Vuonna 2014 vuoden leluksi valittiin uudenaikainen, interaktiivinen nukke. Nuken ei tänä päivänä enää tarvitse olla passiivisessa roolissa, vaan se voi kommunikoida lapsen kanssa, toimia tiedonlähteenä ja vaikkapa auttaa läksyissä.

Me Lekmerillä rakastamme nukkeja ja sitä, miten ne tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia leikkiin. My friend Cayla ja muut interaktiiviset nuket eivät ole vain mykkiä esineitä, vaan oman persoonallisuuden omaavia leluja, jotka puhuvat ja osaavat vastata kysymyksiisi. Interaktiivinen nukke voi auttaa lasta läksyissä ja toimii myös hyvänä ystävänä silloin kun sellaista tarvitaan. Interaktiiviset nuket hyödyntävät bluetooth-teknologiaa ja ne toimivat yhdessä älypuhelimen ja siihen ladattavan sovelluksen avulla. Nukke käyttää niin internetiä kuin omaa tietokantaansa vastatakseen lapsen esittämiin kysymyksiin. Interaktiiviset nuket ovat melko uusi keksintö ja ne tuovat täysin uuden ulottuvuuden perinteiseen nukkeleikkiin.

Interaktiivinen nukke näyttää aivan tavalliselta nukelta, jota lapsi voi pukea, kammata tai työntää nukenvaunuissa. Toisin kuin tavalliset nuket, tämä uudenlainen nukke kommunikoi lapsesi kanssa ja kertoo tälle hyödyllistä tietoa. Lapsi voi ottaa nuken mukaan tekemään läksyjä, jolloin oppiminenkin on hauskempaa. Vuoden leluksikin valittu nukke on itsestään selvä valinta joululahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi tiedonjanoiselle lapselle.

Jos etsit interaktiivista nukkea lapsellesi, tutustu valikoimaan osoitteessa Lekmer.fi. Suuresta valikoimasta leluja ja lastentuotteita löydät helposti etsimäsi.