Tabletteja

Hupsis!

Hupsis!

Täällä on tyhjää juuri nyt!

Tabletteja - Lekmer.fi

Tällä hetkellä tabletti on ottanut paikkansa lasten suosituimpien lelujen joukosta. Kyseessä ei ehkä ole varsinainen leikkikalu, mutta lasten tabletti on kuitenkin erittäin hyvä työkalu lapsen kehitykselle ja oppimiselle. Tabletilla pelattavat pelit tekevät tabletista lelun ja viihdykkeen siinä missä muutkin. Lekmer.fi-verkkokaupasta löydät helposti lapsesi tarpeisiin sopivan tabletin, joka kestää rajumpaakin käsittelyä.

Suureen valikoimaamme kuuluu esimerkiksi Kurio-tabletti. Tässä tabletissa on irrotettava näppäimistö, minkä ansiosta se sopii loistavasti sekä kotitehtävien tekoon että pelaamiseen. Irrallinen näppäimistö tekee tabletista myös tilaa säästävän sekä helposti mukana kannettavan. Kurio valmistaa myös toisenlaista tablettimallia, jonka kameralla ohjataan liikunta- ja oppimissovelluksia kehon avulla. Tabletissa on 7 tuuman näyttö, ja tabletti auttaa lasta leikin kautta tekemään oivalluksia matematiikassa ja muissa aineissa. Tabletin ansiosta lapselle tarjoutuu kaikki mahdollisuudet ammentaa tietoa ja taitoja leikillisellä ja tehokkaalla tavalla.

Markkinat suorastaan pursuavat erilaisia älylaitteita, ja tästä syystä Lekmer.fi onkin valinnut valikoimaansa erityisesti lapsille sopivia tabletteja. Yksiköt sopivat lasten innokkaille ja joskus myös tahmaisille sormille ja ne selviävät hengissä, vaikka ne pudottaisi lattialle kerran jos toisenkin. Etsitkö mustaa tablettia koulutyöhön ja läksyjen tekemiseen, mutta myös leikkiin ja viihtymiseen? Vai haluatko peleihin keskittyvän laitteen, jossa on myös verkkoyhteys ja Google Play -kauppa? Lekmer.fi auttaa sinua löytämään sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme nopeita ja toimintavarmoja tabletteja, joita lapset rakastavat.

Ostat tabletit netistä helposti osoitteesta Lekmer.fi. Meillä on laaja valikoima tabletteja lapsille ja vastaamme viivyttelemättä mahdollisiin kysymyksiin.