Interaktiiviset lelut

Tulevaisuus on täällä. Muutama vuosi sitten ilmaantuivat ensimmäiset todella hyvät interaktiiviset lelut. Lelut ovat kehittyneet todella paljon niistä ajoista, kun ensimmäiset silmänsä sulkevat nuket tulivat markkinoille. Olemme kokeneet Tamagotchit ja ihmetelleet Furbyja.

Nyt on edetty vielä pidemmälle. Klikkaa ja tutustu interaktiivisiin leluihin: Wagalong, Furby, FurReal Friends, Animagic ja Xeno. Magic Jinnin interaktiiviset pelit, robotit ja robottieläimet Teksta ja Robofish ja Kurionin tabletit.

Täältä löydät huomisen lelut.
Sivu 1 / 1

Interaktiiviset lelut - Lekmer.fi

Leikkikaluteollisuudessa lanseerataan joskus uusi lelu, joka on aivan erilainen kuin mikään koskaan aiemmin nähdyistä leluista. Joka mullistaa markkinat ikuisesti. Jolla on jotakin, mitä millään muulla lelulla ei ole vielä ollut. Tulevaisuus on täällä ja me esittelemme – Interaktiiviset leikkikalut! Melkein kaikkihan muistavat kuinka älyttömän suosittuja interaktiivisesta robottipehmolelusta Furby ja digitaalisesta kotieläimestä Tamagotchi tuli, kun ne lanseerattiin 90-luvulla?

Interaktiiviset lelut saivat lapset ihastumaan ja ne olivat uraauurtavia lelumarkkinoilla. Furby tuli erittäin nopeasti lasten suosikiksi, kun se lanseerattiin vuonna 1998 ja sitä myytiin lukemattomia kappaleita - tarkemmin sanottuna 40 miljoonaa. Vuonna 2012 lanseerattiin päivitetty Furby-versio ja lapset hoksasivat jälleen tämän interaktiivisen lelun. Meiltä löytyy laaja valikoima interaktiivisia leluja

Meiltä löytyy laaja valikoima interaktiivisia leluja

MeLekmer-verkkokaupassa olemme sitä mieltä, että robottilelut, interaktiiviset, tekniset ja sähköiset lelut ovat uskomattoman jännittäviä! Meiltä löydät muun muassa interaktiivisia pehmoleluja merkeiltä Wagalong, Furby, FurReal Friends, Animagic ja Xeno. Interaktiivisia pelejä merkiltä Magic Jinn, robotteja ja robottieläimiä merkeiltä Teksta ja Robofish sekä tabletteja merkiltä Kurio. Interaktiiviset lelut eivät ole pelkästään hauskoja lapsille, vaan niiden kanssa leikkiminen on lisäksi kehittävää.

Leluilla on monia etuja ja leikkimällä interaktiivisesti ei lapsi harjoita ainoastaan kommunikaatiotaan ja koordinaatiotaan. Hän harjoittaa myös kieltään, kehittää muistiaan ja luovuuttaan. Interaktiivisten lelujen avulla lapsi saa mahdollisuuden kehittyä hauskalla ja luovalla tavalla.

Interaktiiviset lelut = nykyaikaiset lelut

Interaktiiviset lelut ovat niin paljon muuta kuin tavalliset perinteiset leikkikalut. Monet paristokäyttöisistä leluista liikkuvat, puhuvat, valaisevat ja päästävät erilaisia ääniä, mitä monet lapset arvostavat ja pitävät hauskana. Interaktiiviset lelut ovat yksinkertaisesti leluja, joiden kanssa lapsella on vuorovaikutus yhdellä tai toisella tavalla. Tutustu siis meidän interaktiivisiin, teknisiin ja sähköisiin leluihimme. Löydät taatusti jotain, joka sopii juuri sinun lapsellesi!