Joulukalenterit & adventtikalenterit

Lähtölaskenta voi alkaa!

24 luukkua ja yhtä monta yllätystä. Me kaikki muistamme joulukalenterit lapsuudesta, ja jokaisella on oma suosikki. Lekmer.fi:stä löydät useita kalentereita ja niiden rakkaat hahmot, esim. Playmobil, Disney Princess ja BRIO. Meillä on jotain kaikenikäisille lapsille.

Yritä pitää kädet pois huomisen luukulta!
Sivu 1 / 1

Joulukalenterit & adventtikalenterit - Lekmer.fi

Joulukalenteri tekee joulun odotuksesta vieläkin hauskempaa! Oikean numeron etsiminen ja luukun takaa paljastuva suklaayllätys, purukumi tai pieni lelu kasvattavat jännitystä entisestään ja virittävät joulun tunnelmaan. Joulukalenterit tuovat iloa kaikenikäisille lapsille ja jopa aikuisten on välillä vaikea malttaa odottaa seuraavan luukun aukaisemista. Joulukalenterit suklaalla ja pienillä yllätyksillä löydät helposti osoitteesta Lekmer.fi.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät toiveista riippuen jokaiselle jotakin. Toiset rakastavat suklaakalenterin makeita yllätyksiä, toiset taas toivovat, että luukkujen taakse kätkeytyy pientä puuhaa. Valikoimastamme löydät kivat joulukalenterit, joissa elokuvista ja lastenohjelmista tuttuja hahmoja ja rakennettavia leluja. Tuotemerkeistä esimerkiksi Lego tarjoaa kivoja tuotteita joulunodotusta helpottamaan, joten jos kotoanne löytyy pieni Lego-fani, on Lego-joulukalenteri ainoa oikea valinta! Me Lekmerillä haluamme parhaamme mukaan helpottaa pitkältä tuntuvaa joulun odotusta.

Muistat ehkä itsekin lapsuutesi joulukalenterin, joka oli täynnä toinen toistaan hauskempia yllätyksiä. Joka aamu kiirehdit kurkistamaan, mitä tontut olivat yön aikana sinulle tuoneet. Moni muistaa myös television jokavuotisen joulukalenterin. Television jouluiset tarinat ja hahmot elävät muistoissamme vielä aikuisenakin. Samoja perinteitä haluat luoda nyt omille lapsillesi. Tee joulunodotuksesta yhteinen elämys - autamme sinua löytämään kaiken tarvitsemasi.

Verkkokaupassamme Lekmer.fi teet ostoksia turvallisesti ja nopeasti. Jos etsit joulukalenteria verkosta, löydät taatusti etsimäsi meiltä.