Pöytäkoristeet & kattaus

Sivu 1 / 1

Pöytäkoristeet & kattaus - Lekmer.fi

Oletko järjestämässä lastenkutsuja? Loihdi juhliin hauska ja mielikuvituksellinen kattaus, jonka vieraat muistavat pitkään. Tee juhlista aivan erityiset panostamalla yksityiskohtiin. Mitäpä jos tarjoilisit mehua mukeista, joita koristaa suositusta Frozen-elokuvasta tuttu Elsa? Tutustu lukuisiin vaihtoehtoihin alla.

Juhlatuotteissa on mistä valita! Kun valitset yhtenäisen teeman, on kattaus entistä upeampi. Onko teidänkin suosikkinne Disney Pixarin Cars, hauska autoelokuva, josta ei vauhtia puutu? Loihdi kattaus, jossa sekä lautaset, kertakäyttömukit, lautasliinat että pillit toistavat samaa värikästä teemaa. Kivannäköinen kattaus kruunaa juhlat, ja verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman juhlatuotteita, joista voitte valita omat suosikkinne. Juhlatarvikesetti on paitsi kivannäköinen myös käytännöllinen - lajittelet vain roskat juhlien jälkeen, säästyt tiskaamiselta ja siivous on helppoa ja nopeaa.

Suunnitteletteko isoja juhlia ja näyttävää kattausta? Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät juhlatarvikkeet moneen tyyliin ja makuun. Saat yhteensopivat lautaset, mukit ja aterimet sekä hauskan, yhteneväisen ilmeen ja lapsille paljon hauskaa katseltavaa. Monster High pöytäkoriste viimeistelee iloiset kaverikutsut. Nämä rohkeat ja taianomaiset tytöt muistuttavat, miten tärkeää onkaan auttaa ystäviään ja uskoa itseensä! Inspiroidu erilaisista teemaan sopivista koristeista. Upean loppusilauksen kattaukseen tuo juhlava konfetti!

Me Lekmerillä luotamme laatuun ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita. Juhlatuotteet ja kattaustarvikkeet hauskoihin juhliin löydät meiltä!