Lastenjuhlat & kutsut

Kerran vuodessa kaikilla on tämä kunnia. Suuri kunnia saada täyttää vuosia. Juhlia pitäisi järjestää useammin, mutta kerran vuodessa tietty henkilö on keskipisteenä. Se vaatii ylimääräistä suunnittelua ja tietenkin yhdessä päivänsankarin kanssa.

Lekmer.fi:ssä meillä on kaikki edellytykset luoda oikeat unelmajuhlat, joihin pikku tähtesi valitsee teeman, tarjottavat ja leikit. Meillä on kaikki tarvikkeet, joilla luot huippuhauskat juhlat niin pienille kuin vähän isommillekin lapsille.

Juhlitaan elämää!
Sivu 1 / 2

Lastenjuhlat & kutsut - Lekmer.fi

Mikä on kutsujesi teema? Etsitkö Halloween-tunnelmaa, iloisia Disney-hahmoja kattaukseen vai saapuvatko vieraiksi elokuvista tutut supersankarit?

Teemasta riippumatta tilaat kaiken tarvittavan meiltä! Säästyt turhalta juoksulta ja luot helposti upeat puitteet, joissa lapset voivat viihtyä.

Perinteiset lastenkutsut

Joskus tuntuu, että juhlajärjestelyissä yksinkertaisuus on valttia. Täytekakku, kynttilät ja pillein varustetut mehulasit toimivat takuuvarmasti! Lisäksi ongintaa, kivoja leikkejä ja talon täydeltä ilmapalloja.

Ja jos suinkin siedät melua, varusta juhlaväki torvilla, pilleillä ja hauskoilla hatuilla. Yksinkertaista mutta taatusti hauskaa!

Isompien lasten juhlat

Mikä toimii pienillä, ei välttämättä uppoa isompiin lapsiin. Ota lapsi mukaan suunnittelemaan juhlia, niin päivänsankari saa juuri sellaiset kutsut kuin haluaa. Oli kyseessä sitten disko tai naamiaiset, kaiken tarvittavan löydät meiltä!

Tutustu tuotteisiin ja tilaa parhaiten juuri omiin juhliisi sopivat tarvikkeet.