Kolmipyörät

Sivu 1 / 1

Kolmipyörät - Lekmer.fi

Ensimmäinen oma kolmipyörä on lapselle iso juttu ja kolmipyörä onkin usein lapsen toivelistalla ykkösenä. Lekmeriltä löydät suuren valikoiman erilaisia kolmipyöriä. Eri värejä, teemoja ja malleja sekä pyöräkorilla ja perävaunulla tai ilman - meiltä löydät kolmipyörät jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen.

Kolmipyörä on usein lapsen ensimmäinen menopeli. Turvallisuutta ja mukavuutta ajeluun tuovat erilaiset tarvikkeet, kuten kypärä ja polvisuojat, ja voit huoletta antaa lapsen osallistua vauhdikkaisiin kisoihin pihalla ja puutarhassa. Valikoimastamme löydät tunnetut ja luotettavat tuotemerkit turvalliseen ajokokemukseen sekä kestävät ja laadukkaat tuotteet vauhdikkaisiin seikkailuihin. Meiltä saat Stigan kolmipyörät sekä laadukkaat tarvikkeet samalta valmistajalta. Kiinnitä kolmipyörään aikuiselle tarkoitettu työntötanko, eikä sinun ei tarvitse pelätä, että lapsi tekisi liian äkillisiä käännöksiä ja loukkaisi itsensä.

Uusia elämyksiä kokeillessa turvallisuus on kaiken A ja O. Valikoimastamme löydät tarkoin testatut kolmipyörät mm. Smobylta. Smoby on tuotteissaan onnistunut yhdistämään muotoilun, leikkisyyden ja turvallisuuden parhaalla mahdollisella tavalla. Pyörissä on turvavyö ja säädettävä istuin sekä lukittava ohjaustanko, jonka ansiosta lapsi ajaa turvallisesti eikä voi tehdä yhtäkkisiä käännöksiä sivuille. Pyörässä on lisäksi irrotettava työntötanko, joka lisää niin omaa kuin lapsen turvallisuutta. Ohjaustangon ansiosta pyöräily sujuu turvallisesti.

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman erilaisia kolmipyöriä. Hanki edullinen kolmipyörä helposti meiltä. Meiltä saat laadukkaat ja edulliset tuotteet monen mallisena ja monessa eri hintaluokassa.