Kypärät & suojat

Uutuus!

Micro Helmet Rocket S

Hinta alkaen 60 EUR 60 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Uutuus!

Micro Helmet Elephant S

Hinta alkaen 60 EUR 60 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 1

Kypärät & suojat - Lekmer.fi

Pyöräily on hauska vapaa-ajan harrastus ja tehokas, koko perheelle sopiva tapa pitää yllä kuntoa ja tutustua uusiin paikkoihin. Turvallisuus on tässäkin lajissa kaiken a ja o. Hankkimalla asianmukaiset suojat sekä lapsille sopivat pyöräilykypärät varmistat, että lapsesi liikkuvat turvallisesti!

Oikealla suojavarustuksella ehkäiset onnettomuudet ja voit tuntea olosi rauhalliseksi lasten nauttiessa pyöräilyn tuomasta vapaudesta. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät monen väriset ja kokoiset suojat sekä pienille että isommille lapsille. Meiltä saat lasten pyöräilykypärät ja polvisuojat, joissa seikkailevat lasten omat suosikkihahmot, kuten kaikkien tuntema Bamse. Kaikki suojasetit ja kypärät ovat laadukkaita ja sopivat hyvin niin pyöräilyyn kuin potkulautailuun, rullaluisteluun ja rullalautailuun. Meiltä löydät kaikille sopivat suojat joko hauskoilla kuvioilla tai tyylikkään yksivärisinä. Tutustu monipuoliseen valikoimaan osoitteessa Lekmer.fi.

Jofa on jo yli 50 vuoden ajan valmistanut laadukkaita kypäriä, jotka jatkuvan tuotekehittelyn tuloksena ovat entistäkin turvallisempia ja kestävämpiä! Jofan kypärässä on hengittävät aukot sekä kova, korkean tiheyden polyetyleenistä valmistettu kuori. Kokoa säädetään ruuvin ja mutterin avulla. Näin ollen koko ei pääse vahingossa muuttumaan ja kypärä istuu aina niin kuin pitää. Turvalliset ja kestävät lastenkypärät ovat saatavissa monen värisenä ja ne sopivat 0‒7-vuotiaille lapsille niin lasketteluun, luisteluun, pyöräilyyn kuin potkulautailuun. Jofan kypärä on oikea valinta vuoden ympäri, niin talven ja kesän kuin syksyn ja kevään aktiviteetteihin!

Onko toiveissa korttelin siistein kypärä? Verkkokaupastamme Lekmer.fi löytyy esimerkiksi tämä Spiderman-kypärä! Sähäkän ulkomuotonsa lisäksi kypärä on turvallinen ja suojaa lapsen päätä vauhdikkaassakin menossa. Kypärä sopii 3‒7-vuotiaille.