Potkulaudat

Sivu 1 / 1

Potkulaudat - Lekmer.fi

Potkulaudat

Lekmerin valikoimasta on helppo löytää juuri se potkulauta, joka sopii lapsesi tarpeisiin. Riippumatta siitä, tuleeko potkulautaa käyttämään aloittelija vai jo hieman kokeneempi potkuttelija, löydät meiltä etsimäsi.

Potkulauta on täydellinen ulkolelu tasapainon harjoittamiseen. Lisäksi potkulautailu on hauska ja vauhdikas aktiviteetti nuoremmille lapsille. Kun valitset potkulautaa lapsellesi, on olemassa muutamia asioita, joihin kiinnittää huomiota. Jos lapsesi on aloittelija, on yksinkertaisinta aloittaa kolmipyöräisellä potkulaudalla, kun taas kaksipyöräiset potkulaudat ovat parempia vaihtoehtoja tottuneille potkulautailijoille. Lekmeriltä löydät potkulautoja eri väreissä ja erilaisilla kuvioinneilla, jotka ovat tuttuja sellaisista suosituista elokuvista ja lasten tv-sarjoista kuin Disney Lentsikat, Disney Autot, Disney Frozen, Minni Hiiri ja Sofia Ensimmäinen.

Joskus voi olla kätevää, jos potkulaudassa on paikka jonkin lelun, vesipullon tai matkapuhelimen säilyttämiseen. Silloin potkulautaan kiinnitettävä reppu tai tavarakori voi olla käytännöllinen. Suurin osa tarjoamistamme potkulaudoista on mahdollista taittaa kokoon, mikä tekee niistä helppoja säilyttää ja kuljettaa, ja niiden korkeutta voidaan säätää.

Stiga

Meiltä Lekmeriltä löydät runsaasti Stigan upeita ja haluttuja potkulautoja. Stiga on ulkoliikunta- ja ulkoilutuotteiden markkinajohtaja, joka tarjoaa mm. Mini Kick-, TrickScooter- ja Creator 200 -potkulaudat.