Potkupyörät

Sivu 1 / 1

Potkupyörät - Lekmer.fi

Muistatko vielä ensimmäisen oman polkupyörän tuoman huikean ilon ja vapaudentunteen? Koskaan ei ole liian aikaista opetella pyöräilemään! Potkuttelupyörät ja potkulaudat tuovat hyvää harjoitusta tasapainoon, jolloin lapsen on myöhemmin helpompi opetella pyöräilemään oikealla polkupyörällä. Polkupyörät lapsen ensimmäisiin seikkailuihin löydät verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi!

Halu oppia pyöräilemään on tunne, jonka me kaikki olemme lapsina jakaneet. Tänä päivänä polkupyörämalleja on lukuisia ja pyöräilemään voi oppia monella eri tavalla. Etsit sitten potkuttelupyörää, potkulautaa tai kolmipyöräistä lapsellesi tai lapsenlapsellesi, löydät sen takuulla meiltä. Polkupyörät sopivat niin vauhdikkaille metsäkävelyille kuin turvalliseen koulumatkaan. Osa on suunniteltu näyttämään koneilta tai autoilta, toisia koristavat upeat värit ja lasten suosikkihahmot. Lapsen polkupyörän tulee olla laadukas ollakseen sekä turvallinen että kestävä. Me Lekmerillä olemme tarkkoja siitä, että kaikki pyörämallimme ovat korkealaatuisia ja turvallisia.

Liikenteessä turvallisuus on kaiken A ja O, eritoten kun on kyse lapsista. Valikoimamme polkupyörät ovat laadukkaita ja niissä on huomioitu lapsen turvallisuus. Onnettomuuksien välttämiseksi löydät meiltä myös turvallisen matkanteon takaavat tarvikkeet, kuten lasten kypärät ja polvisuojat. Valitse hauskoista kuvioista ja lasten suosikkihahmoista mieleisesi malli tai panosta tyylikkääseen, yksiväriseen kypärään. Oli lapsesi tai lapsenlapsesi toiveissa sitten potkuttelupyörä, potkulauta tai kolmipyörä, löydät meiltä taatusti turvalliset menopelit pienen ihmisen suuriin seikkailuihin.

Suuren valikoiman erilaisia lastenpyöriä löydät verkkokaupastamme Lekmer.fi. Tutustu rauhassa pyöräkauppamme valikoimaan ja tilaa toivetuotteesi kotiin helposti ja nopeasti.