Sähkökäyttöiset ajoneuvot

Sivu 1 / 2

Sähkökäyttöiset ajoneuvot - Lekmer.fi

Vauhdikasta menoa pienille hurjapäille tarjoavat sähkökäyttöiset ajoneuvot. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät paljon erilaisia menopelejä autoista ja moottoripyöristä kiinnostuneille lapsille. Kokeaksesi ajamisen riemun et onneksi tarvitse ajokorttia! Sähköautolla pienet vauhtihirmut pääsevät ajamisen makuun jo 3-vuotiaasta alkaen. Autot on tarkoitettu yhdelle lapselle, niiden ajoaika on noin yksi tunti ja niissä on LED-ajovalot ja musiikkitoiminto.

Valikoimasta löytyy sekä sähköauto että sähkömoottoripyörä. Ajoneuvolla on mahdollista ajaa eteen- ja taaksepäin sekä kääntyä. Autoissa on LED-valot, musiikkitoiminto sekä jarru. Lapsi voi itse ajaa sähköautoa tai aikuinen voi ohjata sitä mukana tulevan kauko-ohjaimen avulla. Väännettäessä virta-avainta autosta kuuluu käynnistysääni ja sisäänrakennetussa radiossa on 3,5 mm liitäntä, johon saat liitettyä esimerkiksi älypuhelimen, iPodin, tabletin tai muun musiikkilaitteen. Autojen huippunopeus on 4 km/h ja moottoripyörien 3,2 km/h. Ajoaika on noin 1 tunti. Sähkömoottoripyörissä on kolme pyörää, sivupeilit sekä säilytystila esimerkiksi leluille tai eväille.

Hae vauhtia elämään osoitteessa Lekmer.fi! Valikoimastamme löydät sopivan menopelin moneen tyyliin ja makuun. Meiltä löydät kaikki tutut merkit, kuten Mercedes, BMW, Audi, Volvo ja Range Rover. Sekä tietenkin klassinen punainen Ferrari. Väännä virta-avainta, kuule auton käynnistyvän ja hurista matkaan 4 km tuntivauhdilla. Radiosta saat kuulumaan lapsen lempimusiikkia. Pienille moottoripyöräfaneille valikoimasta löytyy useita malleja, joissa kolme pyörää vakaaseen menoon. Ajokeissa on sivupeilit sekä näppärä säilytystila. Auto jarruttaa automaattisesti lapsen nostaessa jalan kaasupolkimelta. Kaikki ajoneuvot ovat akkukäyttöisiä ja ladattavia ja niiden painoraja on 25 kg.

Verkkokaupastamme löydät siistit ja turvalliset sähköautot lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Löydä omalle vauhtihirmullesi sopiva sähkökäyttöinen menopeli helposti verkossa osoitteessa Lekmer.fi.