Lastenpyörät & ajoneuvot

Liikkeelle!

Joko eteenpäin tai paikallaan, aina yhtä hauskaa. Ensimmäiset kerrat ilman tukipyöriä ovat samaan aikaan pelottavia ja ihania. Me Lekmer.fi:ssä kannustamme luomaan juuri sellaisia muistoja lapsesi kanssa. Siksi olemme keränneet kattavan valikoiman polkupyöriä, jotta kaikenkokoiset lapset voivat ottaa ne jännittävät polkaisut ihan omin päin.

Perheen pienimmille on ihania kävelyvaunuja. Loistava ensimmäisiä haparoivia askelia varten, sopii myös tavaroiden lastaamiseen, pois heittelyyn ja uuteen lastaamiseen. Kun tämä vaihe on opittu, keinuhevonen astuu mukaan kuvaan. Hevosen selässä vietetyt tunnit voi korvata sähköautolla tai potkulaudalla, mutta lopuksi kaiken kruunaa tämä -polkupyörä.

Lekmer.fi toivottaa iloa ja kärsivällisyyttä!
Sivu 1 / 5

Lastenpyörät & ajoneuvot - Lekmer.fi

Pyöräilemään oppiminen on merkittävä virstanpylväs lapsen elämässä. Muistamme omasta lapsuudestamme, kuinka äiti tai isä lopulta päästi otteensa pyörän takaa, ja poljimme kiemurrellen mutta määrätietoisesti kohti uusia seikkailuja. Pyöräilytaidon mukanaan tuoma vapaudentunne on huikea! Ja taidon opettaminen omalle lapselle on vähintään yhtä antoisaa.

Meiltä löydät kaikenikäisille lapsille sopivat pyörät työntötangolla varustetusta kolmipyörästä apupyörien kautta tavallisiin polkupyöriin. Verkkokaupastamme löydät myös näppärät potkupyörät, jotka kehittävät lapsen tasapainoa ja ovat oivallinen apuväline pyöräilyn harjoitteluun.

Valikoimamme kattaa myös potkulaudat eri-ikäisille lapsille. Pienemmälle potkuttelijalle on hyvä valita turvallinen ja vakaa kolmipyöräinen malli, kun taas isommille lapsille on omia malleja niin temppuiluun kuin vähän vauhdikkaampaan menoon.

Menevälle kuitenkin sattuu ja varsinkin harjoitteluvaiheessa turvallisuus on ehdottoman tärkeää. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman asianmukaisia suojia ja kypäriä, joiden avulla taival taittuu turvallisesti.

Lekmerin pyörävalikoima

Iästä ja aiemmasta kokemuksesta riippuen voit valita seuraavista pyörätyypeistä:

Tavalliset polkupyörät: Valitse sopivankokoinen pyörä joko apupyörillä tai ilman.

Potkulaudat: Valikoimassa niin perinteisiä potkulautoja kuin temppuiluun sopivia potkulautoja.

Potkupyörät: Tässä pyörässä ei ole lainkaan polkimia, vaan pyörällä potkutellaan eteenpäin.

Kolmipyörät ja traktorit: Lapsen ensimmäinen pyörä. Tästä pyöräily alkaa!

Rullaluistimet ja rullalaudat: Kun pyöräily on hallussa, on uusien haasteiden aika! Miten olisi rullaluistelu tai skeittaaminen?

Kypärät ja suojavarusteet

Leikkeihin ja liikkumiseen voi liittyä myös vaaroja. Pienen pyöräilijän ensimmäiset pyöräretket, trampoliinilla hyppiminen tai rullaluistelu ruuhkaisella radalla. Asianmukaisten suojavarusteiden käyttö on tärkeää, ja kun turvallisuusasiat ovat kunnossa, voit rauhallisin mielin antaa lasten leikkiä ja liikkua sydämensä kyllyydestä.

Lekmeriltä löydät oikeat suojat ja kypärät kaikkiin tarkoituksiin. Tutustu valikoimaamme ja tilaa tarvittavat varusteet kätevästi verkkokaupastamme.

Kypärät leikkiin ja urheiluun

Oikeanlainen, hyväksytty kypärä on kullanarvoinen mahdollisessa onnettomuustilanteessa. Meiltä löydät kypärät moneen eri tarkoitukseen, mm. pyöräilyyn, rullalautailuun ja rullaluisteluun, lasketteluun, lumilautailuun, jääkiekkoon ja leikkiin.

Hyvä kypärä istuu mukavasti päähän eikä häiritse liikkumista. Myös ulkonäöllä on väliä – isommat lapset osaavat jo olla valikoivia tyylin suhteen.

Muu suojavarustus

Tietyissä harrastuksissa kaatumiset ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Esimerkiksi rullalautailussa konkarikaan ei säästy kaatumisilta. Pelkkä kypärä ei silloin riitä, vaan on varustauduttava polvisuojin, kyynärsuojin ja käsinein.

Meiltä löydät lisäksi myös turvaverkot nykyään lähes joka pihalla pilkottaviin trampoliineihin. Verkko sekä erilaiset kallistumis-, reuna- ja kulmasuojat tekevät leikistä turvallisemman ja voit huoletta antaa hyppyinnon viedä.