Lelusetit

Sivu 1 / 1

Lelusetit - Lekmer.fi

Mielikuvitushahmot ovat lasten suosituimpia leikkikaluja. Usein hahmot ovat jäljitelmiä tv-sarjojen, elokuvien, pelien tai kirjojen rakastetuista henkilöistä. Leikkimällä tuttujen hahmojen kanssa lapsi tuo suosikkikertomusten seikkailut oikeaan todellisuuteen. Valittavana on monia erilaisia hahmoja, ja niiden seasta löytyy lähestulkoon varmasti myös lapsesi suosikkeja.

Bamse eli Maailman Vahvin Nalle on ollut pidetty hahmo jo pitkään ja hänet tunnetaan sarjakuvista, elokuvista sekä kirjoista. Lekmer.fi verkkokaupan valikoimassa on myös Muumit, Peppi Pitkätossu sekä monet muut pohjoismaiset hahmot. Näiden hahmojen joukosta lapsi voi joko valita yhden suosikkinsa tai ehkä kerätä koko sarjan. Söpöt pienet lelut ovat muovia, kun taas isommat pehmohahmot on valmistettu haliystävällisestä plyysistä. Verkkokaupastamme löydät perinteisiä ja myös uudempia hahmoja.

Yksityiskohtia pursuava ja vankkarakenteinen Disney-hahmosetti tarjoaa lapsellesi viihdykettä tuntikausiksi. Kaikki tunnetut hahmot ja leffat löytyvät valikoimasta, joten näin lapsesi voi jatkaa Disney-elokuvien tarinoita omatoimisesti. Tämä kehittää lapsen kekseliäisyyttä. Monet yksityiskohdat pitävät huolen siitä, että lapsesi ei heti kyllästy hahmojen kanssa leikkimiseen. Viime vuosina suosioon ovat nousseet Kätyrit sekä Itse ilkimys -elokuvien pirteän keltaiset hahmot. Jos myös sinun lapsesi on ihastunut näihin hauskoihin veijareihin, miksette valitsisi hienoa Minions-leikkisettiä? Lapset viihtyvät ja luovuus lisääntyy.

Kaikenlaiset tunnetut Disney-hahmot, jännittävät toimintahahmot ja muut lasten suosikit löydät verkkokaupasta Lekmer.fi. Hauskat lelut takaavat monen tunnin viihdyttävän leikin. Käy tutustumassa!