Leluhahmot & lelusetit

Meillä on kaikkea - perinteisiä elokuvasankareita ja uusia suosikkeja. Me Lekmer.fi:ssä olisimme yllättyneitä, jos et tunnistaisi ainakin kourallista tässä olevista hahmoista. Monet rakkaat hahmot tulevat lelupakkauksena, jossa on mukana kappale heidän ympäristöään tai tarvikkeita, joista on iloa leikissä.

Muutamia mainitaksemme mukana ovat Trolls, Spiderman, Batman, Muumi, Tehotytöt, Ryhmä Hau ja Pokémon.

Nämä lelut stimuloivat mielikuvitusta ja leikkiä sekä yksin että kaverien kanssa puuhastellessa. Loistava tilaisuus kokeilla leikkimistä ryhmässä.

Tällaisia leluja on ollut saatavilla pitkään ja tulee varmasti olemaan jatkossakin.

Klikkaa, tilaa ja LEIKI!
Sivu 1 / 6

Leluhahmot & lelusetit - Lekmer.fi

Etsitkö leikkiautoa lahjaksi? Oivallinen valinta! Leikkiautot ovat ihastuttaneet pieniä vauhtihirmuja kautta aikojen. Nyt täytyisi vain päättää millaisen auton haluat – valikoimaa nimittäin riittää!

Älä kuitenkaan murehdi, autamme sinua mielellämme löytämään juuri oikean menopelin.

Erilaiset leikkiautotyypit

Perinteiset leikkiautot: Omassa lapsuudessasi näitä kutsuttiin ”pikkuautoiksi”, eli nuo aidonnäköiset, oikeiden autojen miniatyyrimallit.

Vetomoottoriautot: Jousella varustettua autoa vedetään taaksepäin lattialla ja päästettäessä irti se ampaisee salamana matkaan. Autoissa voi lisäksi olla upeita toimintoja, kuten moottorinääni, värinätoiminto tai vesihöyryn muodossa tupruttava pakokaasu.

”Autot”-autot: Moni pieni autokuski on ihastunut Autot-elokuvista tuttuihin hahmoihin. Salama McQueen ystävineen onkin varma valinta pienimmille vauhtipäille.

Leikkisetit: Erilaisia autoja ja vaikkapa autotallin sisältävä täydellinen leikkisetti on taatusti arvostettu lahja. Settejä on useilla eri teemoilla, joista varmoja suosikkeja ovat hälytysajoneuvot kuten ambulanssit, poliisiautot ja paloautot.

Radio-ohjattavat autot: Hieman isompien lasten suosikkeja ovat totta kai radio-ohjattavat autot. Ja niiden parissa tuntuvat viihtyvän myös isät ja äidit!

Bobby Car: Aina 1970-luvun alusta asti Bobby Car on ollut perheen pienimpien suosikkimenopeli ja Lekmeriltä löydät useita erilaisia Bobby Car -malleja ja -tarvikkeita punaisesta klassikosta Bobby Car -poliisiautoon, Bobby Car -kengänsuojiin, Bobby Car Hello Kitty -malliin, Bobby Car -ohjaustankoon, Bobby Car -moottoripyörään, Bobby Car Porscheen sekä paljon muuta.

Muut menopelit

Paitsi autoja, meiltä löydät myös paljon muita menopelejä tyyliin kuin tyyliin. Työkoneet, traktorit, puurautatiet, helikopterit, purjeveneet, moottoriveneet ja lentokoneet. Oikeastaan kaikki, millä on mahdollista liikkua maalla, merellä tai ilmassa.

Toimintahahmot – Batmanista Toy Storyyn

Toimintahahmot mielletään helposti uudeksi lelukeksinnöksi, mutta tarkemmin ajateltuna jokaisella sukupolvella on ollut omat toimintahahmonsa. Isoisällä oli tinasotilaansa, isällä He-Manit ja Star Warsit, ja tämän päivän lapset voivat valita valtavasta valikoimasta niin vanhoja klassikkoja kuin uusia suosikkeja.

Leikki itsessään ei juurikaan ole muuttunut. Lapset luovat itse mielikuvitusmaailman, jossa hahmot elävät ja seikkailevat. Hahmoilla leikkiminen on vuorovaikutteista ja tarjoaa oivallisen tilaisuuden tehdä jotain yhdessä toisten lasten kanssa.

Toimintahahmot eivät vain näytä siisteiltä – ne myös kehittävät lapsen mielikuvitusta ja kannustavat vuoropuheluun muiden leikkijöiden kanssa.

Osta toimintahahmot Lekmeriltä

Meiltä löydät suuren valikoiman toimintahahmoja – hauskoja tuotteita niin pienille kuin isommille lapsille. Lapset ovat usein oppineet tuntemaan hahmot elokuvien, kirjojen ja sarjakuvien maailmasta. Sankarin tehtävänä on auttaa ihmiset ja eläimet pinteestä, ja joskus hänen harteillaan voi olla koko maailman pelastaminen tuholta!

Ennestään tutuilla hahmoilla leikki pääsee heti käyntiin ja lapset voivat elää uudestaan kirjoista tai elokuvista tuttuja tapahtumia. Jos lapsesi ihastui vauhdikkaisiin Toy Story -elokuviin, on Woody, Buzz Lightyear tai jokin muu elokuvan innoittamista hahmoista taatusti mieleinen lahja.

Valikoimamme

Lekmeriltä löydät laajan valikoiman erilaisia toimintahahmoja, mm. Superman, Spider-Man, Batman, Star Wars, Hulk, Transformers, Pirates of the Caribbean, Cars, Planet 51, Ben 10 Alien Force, Bakugan, Power Rangers ja Prätkähiiret, vain muutamia mainitaksemme.

Tutustu lähemmin valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi.