Askartelusetit & askartelulaatikot

Sivu 1 / 1

Askartelusetit & askartelulaatikot - Lekmer.fi

Lapset rakastavat askartelua, ja Lekmer.fi-tiimissä tiedetään, että käsillä luominen vaikuttaa lasten kehitykseen myönteisesti. Meiltä löydät lasten askartelutarvikkeet, jotka puhuttelevat niin lapsia kuin aikuisiakin. Askartelu antaa lapsille tekemistä tuntikausiksi, ja samalla hienomotoriikka kehittyy tavalla, josta on paljon hyötyä tulevaisuudessa. Tutustu askarteluvälineiden laajaan valikoimaan ja löydä kaikenikäisille jotakin osoitteessa Lekmer.fi

Valmis askartelusetti voidaan ottaa esille tylsyyden iskiessä. Monipuolinen valikoimamme sisältää esimerkiksi jouluaiheisia askartelusettejä, jotka sopivat täydellisesti lapsille, jotka haluavat valmistaa lahjoja ja koristeita itse. Matkoille sopii loistavasti askartelukirja, joka on helppo ottaa mukaan. Askartelun parissa matka junassa tai lentokoneessa ei tunnu yhtä pitkästyttävältä. Erilaiset, sopivan kokoiset piirustussetit on hyvä pitää mukana matkalla. Hauska vinkki on monipuolinen värikynäsetti, johon kuuluu laukku, penaali tai pehmolelu, jonka lapset itse maalaavat haluamansa väriseksi. Kaikki värit ovat myrkyttömiä.

On olemassa paljon erilaista askartelua, joka on kiinnostanut lapsia vuosikymmenestä toiseen. Esimerkkinä korujen tekeminen, joka yleensä viihdyttää kaikkia lapsia. Meiltä löydät monia ihastuttavia settejä, joiden parissa lasten luovuus pääsee valloilleen ja tuloksena syntyy monia upeita koruja joko itselle tai lahjaksi. Weavy Loops -setin avulla hieman isommat lapset voivat muotoilla omia asusteita. Setistä löytyy kaikki mitä tarvitaan rannekorun, hiuspompulan tai avaimenperän tekemiseen. Vain mielikuvitus on rajana sille, mitä lapset voivat saada aikaan. Tämänlainen puuhastelu sopii hyvin lasten ja aikuisten yhteiseksi touhuksi.

Askartelu kuuluu lapsuuteen ja kaikki pitävät askartelusta. Laaja valikoima askartelutarvikkeita osoitteessa Lekmer.fi. Tuotteita kaikenikäisille lapsille.