Helmet & helmialustat

Sivu 1 / 2

Helmet & helmialustat - Lekmer.fi

Omien, värikkäiden projektien suunnittelu ja toteuttaminen on lapselle erityisen kehittävää. Se vahvistaa luovuutta ja mielikuvitusta, mikä seuraa lapsen mukana usein aikuisuuteen asti. Me Lekmer.fi-verkkokaupassa arvostamme kehittäviä leikkejä, ja tarjoamme tästä syystä erittäin laajan valikoiman useita eri värejä pursuavia helmiä. Meiltä löydät myös helmialustat, joille lapset voivat luoda upeat taideteoksensa.

Valikoimastamme löydät myös helmisetit, joissa on mukana alusta ja helmet. Voit myös ostaa pelkät helmet eri värivaihtoehtojen joukosta. Tämä tapa askarrella on nautinnollista sekä aikuisille että lapsille, ja askartelun kautta saatte mukavan yhdessäolon hetken toistenne seurassa. Kutsu vaikka koko perhe helmeilemään! Sateisen harmaa ja pitkästyttävä sunnuntai saa heti uutta väriä, kun kaikki kokoontuvat keittiönpöydän ääreen askartelemaan helmillä. Jos etsit helmialustaa lapsille, se löytyy helposti osoitteesta Lekmer.fi. Autamme sinua löytämään sopivimmat tuotteet.

Helmillä askartelua voi harrastaa monella eri tavalla. Ehkäpä rannekorujen ja kaulakorujen valmistaminen innostaa eniten? Rannekorun tekemiseen ei välttämättä mene paljon aikaa eikä se ole kovin vaikeaa, etenkään jos on harjoitellut hiukan. Valikoimassa on myös kirjainhelmiä, jotka vievät helmiaskartelun aivan uudelle tasolle. Äkkiä askartelutuokio onkin toisenlainen ja hauska tapa oppia lukemaan ja kirjoittamaan. Lasten kanssa askarteleminen on kivaa. Antakaa meidän auttaa teitä saamaan niistä hetkistä kaiken irti.

Lekmer.fi-verkkokaupassa ostaminen on yksinkertaista. Tarjoamme turvallista nettikauppaa, ja löydät meiltä helposti ison valikoiman helmisettejä ja muita tarvikkeita. Meiltä löydät esimerkiksi Hama-merkkisiä helmiä pienille ja isoille lapsille.