Muovailuvahat

Babblarna Muovailuvaha

Hinta alkaen 18 EUR 18 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 1

Muovailuvahat - Lekmer.fi

Haluatko antaa lapsellesi jotain todella kivaa? Muovailuvaha on arvostettu lahja kaikenikäisille lapsille. Istu pöytään lasten kanssa ja ottakaa esille innostava muovailuvahasetti. Osoitteesta Lekmer.fi löydät paljon erilaisia muovailuvahoja. Voitte yhdessä luoda vaikka pikku eläimiä tai muita hahmoja. Meiltä löydät kaiken, mitä lapsiperhe tarvitsee onnistuneeseen arkeen ja riemukkaan viikonlopun viettoon.

Muovailuvaha-kategoriassa Play-Doh lienee tunnetuin. Idea on yksinkertaisesti nerokas - kiinteä möhkäle pehmeää, värikästä muovailuvahaa, jota voi muovata mielensä mukaan. Tehkää muovailuvahasta pikku ukkoja, taloja tai vaikkapa söpö kissa. Valikoimastamme löydätte sekä isoja että pienempiä pakkauksia. Isommat pakkaukset mahdollistavat melkein jopa pienen kaupungin rakentamisen! Joillakin muovailuvahoilla on erityisominaisuuksia, kuten esimerkiksi Sands alive -tuotteella, joka loistaa pimeässä. Jos perheessä on useita pieniä kuvanveistäjiä, kannattaa investoida isoon muovailuvahaämpäriin. Eipähän lopu tavara kesken vähään aikaan.

Pienet lapset haluavat tutkailla asioita läheltä käsin ja tämän ovat varmasti huomanneet kaikki vanhemmat. Kutsu siis lapsesi askarteluvahan ihmeelliseen maailmaan, puristettavaa ja tunnusteltavaa riittää! Tämä touhu kehittää lapsen hienomotoriikkaa ja innostaa luovuuteen. Ota aikaa ja luokaa yhdessä hienoja, mielikuvituksellisia hahmoja. Verkkokaupasta Lekmer.fi löytyy paljon erilaista muovailuvahaa, tutustu heti! Kaikki muovailuvahatuotteet ovat täysin turvallisia ja myrkyttömiä.

Lekmer.fi -verkkokaupasta löytyy monipuolinen valikoima muovailuvahaa lapsiperheiden tarpeisiin. Osta helposti meiltä, palvelemme kaikkia perheitä!