Piirustustaulut & projektorit

Sivu 1 / 1

Piirustustaulut & projektorit - Lekmer.fi

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät paljon tuotteita koko perheelle ja erityisesti lapsille. Valikoimasta saat mm. erilaiset piirustustelineet ja projektorit piirtämisestä ja värittämisestä pitäville lapsille. Tuotteet auttavat lasta kehittämään luovuuttaan leikin lomassa. Tuotteissa näkyvät monet tutut sarjat ja hahmot, kuten Star Wars, Muumit ja Disney Frozen.

Suuresta valikoimasta erilaisia piirustustauluja ja projektoreita löydät jokaiselle jotakin. Tuotteissa riittää valinnanvaraa. Meiltä löydät lasten piirustuspöydät, jotka soveltuvat erinomaisesti piirtämiseen ja värittämiseen. Pöydät on suunniteltu yli 3-vuotiaille. Meiltä tilaat myös hauskat piirustustaulut monilla eri teemoilla, kuten Star Wars, Muumit ja Disney Frozen. Tuotteet kehittävät lapsen luovuutta samalla kun lapsi nauttii puuhailusta. Verkkokaupastamme löydät lisäksi erilaiset projektorit suosituilla hahmoilla ja aiheilla, kuten Spiderman, Disney Pixar Cars ja Disney Frozen. Projektori toimii hauskana yövalona heijastaen kattoon ja seinille upeita kuvia.

Suuresta valikoimasta leluja, huonekaluja ja projektoreita löytyy myös suosittu projektorilamppu. Nämä Philipsin valaisimet ovat saatavissa monilla eri kuva-aiheilla. Lamppu heijastaa kattoon kuvia ja kertomuksia, jotka taatusti lumoavat lapsen. Lamppu on paristokäyttöinen ja toimii myös yövalona. Valikoimastamme löydät myös erilaiset askartelusetit. Valitse vaikkapa suosittu Kätyrit-aiheinen setti, jossa mukana pöytä ja tuoli. Tai askartele itse Disney Violetta -aiheinen avaimenperä.

Lekmer.fi on juuri oikea paikka, kun etsit askartelutarvikkeita verkosta. Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia tuotteita, kuten piirustustaulut, askartelusetit ja projektorit. Tarjoamme nopeat toimitukset ja aina ystävällistä palvelua.