Luovuus & askartelu

Luovuus on asia, jossa lapset aina päihittävät aikuiset, ja ehkä luovuus onkin sitä, mitä aikuiset nimittävät lapsenomaisuudeksi? Joka tapauksessa on valtavan vaikuttavaa nähdä, miten se toimii. Lehti toimii veneenä, eikä siinä ole mitään outoa. Piirtäminen, maalaaminen ja käsityöt ovat superhauskoja puuhia iästä riippumatta. Olemme keränneet lautapelien joukosta valikoiman klassikoita ja uusia tähtiä. Meillä on värityskirjoja, ompelukoneita ja helmilaattoja, jotka sopivat kaikille. Ehkä kotona ei ole vielä kipsivalumahdollisuutta? Meillä niitä tietenkin on.

Lekmer.fi rakastaa luovaa hehkua lasten poskilla ja kannustaa istahtamaan piirtämään ja askartelemaan lapsen kanssa.

Anna vain luovuuden asettaa rajat tekemiselle!
Sivu 1 / 9

Luovuus & askartelu - Lekmer.fi

Jos kaipaat edullista lahjaa, jolle takuulla on käyttöä, valitse piirustus- ja maalaustarvikkeita. Yksinkertainen piirustuslehtiö värikynineen takaa monta riemukasta hetkeä kaikenikäisille lapsille.

Piirtämisestä ja maalaamisesta nauttivat kaikki!

Lekmeriltä löydät kaiken tarvittavan pienille taiteilijoille. Kurkista verkkokauppaamme ja tutustu koko valikoimaamme, joka kattaa kaiken kynistä, maalaustarvikkeista ja värityskirjoista piirustus- ja maalauslehtiöihin, silityshelmiin ja muovailuvahaan.

Väritys- ja puuhakirjat

Pienet lapset rakastavat värityskirjoja. Meiltä löydät hauskoja värityskirjoja tutuilla hahmoilla, mm. Bamse, Barbie, Toy Story ja Autot. Valmiiden kuvien värittäminen antaa lapselle välittömän onnistumisen tunteen. Hieman sinistä Bamsen lakkiin ja kuvasta tuli kertaheitolla hieno!

Hieman isommille lapsille on tarjolla puuhakirjoja, joissa seikkailevat elokuvista ja tv-ohjelmista tutut suosikkihahmot. Haastetta antavat visaiset tehtävät ja luovaa tekemistä tarjoavat tarrat ja värityskuvat.

Siveltimet, kynät ja liidut

Verkkokaupastamme löydät myös suuren valikoiman erilaisia piirustus- ja maalaustarvikkeita. Pienimmille taiteilijoille sopivat hyvin väriliidut, kun taas hieman isommat lapset ovat mieltyneet väri- ja huopakyniin.

Kaikenikäiset lapset pitävät maalaamisesta. Meiltä löydät vesivärit sekä erilaisia vesivärisettejä siveltimineen. Ja halutessasi voit kokeilla myös öljyvärejä. Jokaisessa lapsessa asuu pieni taiteilija!

Askartelu

Omilla käsillä tekeminen on innostavaa ja hauskaa. Helmialustat, kaulakorut, tinasotilaat ja muut askartelupakkaukset antavat lapselle tilaisuuden olla luova ja iloita omista aikaansaannoksistaan. Ja mikä olisi herttaisempaa kuin lapsen itsensä tekemä lahja!

Meiltä löydät suuren valikoiman askartelutuotteita. Tutustu verkkokauppamme tarjontaan ja löydä sopivat tuotteet yhdessä tekemiseen.

Askartelutuotevalikoimamme

Jos etsit tiettyä tuotetta, löydät sen varmasti valikoimastamme. Alla muutama tuotevinkki sinulle, joka kaipaat inspiraatiota ostosten tekoon.

Silityshelmet: Helmialustoja on erikokoisia ja -muotoisia. Voit valita valmiista seteistä eri kuva-aiheilla, kuten Peppi Pitkätossu tai Mikki Hiiri, tai käytä mielikuvitustasi ja luo helmialustalle itse suunnittelemasi kuvio erivärisillä helmillä.

Muovailu: Erilaisia muovailuun soveltuvia taikataikinoita voi tehdä itsekin, mutta erivärisiä askartelusavia ja muovailuvahaa saa kätevästi ja edullisesti myös valmiina. Säästyt sotkulta ja pääset heti muovailemaan! Meiltä löydät myös erilaiset muotit ja tarvikkeet, joiden ansiosta muovailu on vieläkin hauskempaa.

Muut askartelutuotteet lapsille

Verkkokauppamme on pullollaan hauskoja askarteluun ja käsillä tekemiseen soveltuvia tuotteita. Tutustu esimerkiksi kipsimuotteihin tai skräppäystarvikkeisiimme. Verkkokaupastamme tilaat kätevästi ja edullisesti myös liimat, piirustuslehtiöt, siveltimet, värikynät ja -liidut sekä huopakynät. Meiltä myös esim. silkkipaperit sekä mm. paperille, muoville, lasille ja posliinille soveltuvat värit.

Tässä vain muutamia esimerkkejä tuotteistamme. Kurkista verkkokauppaamme ja tutustu koko valikoimaamme.