Soittimet

B Toys Meowsic Keyboard

Hinta alkaen 50 EUR 50 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 1

Soittimet - Lekmer.fi

Herätä soittoinnostus lapsessasi ja tilaa lapsille sopivat soittimet osoitteesta Lekmer.fi. Meiltä löydät suuren valikoiman hauskoja soittimia eri-ikäisille lapsille. Hanki lapselle oma leikkipiano, rumpusetti tai kitara - soittimet sopivat musisointiin niin yhdessä kuin yksin. Tutustu valikoimaan ja ota musiikki luonnolliseksi osaksi lapsen arkea!

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät kitarat, pianot ja erilaiset lyömäsoittimet lapsille. Suuresta valikoimasta erivärisiä ja -kokoisia lasten soittimia löydät varmasti sopivan soittimen omalle lapsellesi. Me Lekmerillä haluamme tarjota laadukkaita tuotteita, jotka ovat leikinkestäviä ja ilahduttavat myös silmää. Meiltä löydät niin puiset kuin muoviset kitarat eri kokoisina aina 53 cm korkuisesta 80 cm korkuiseen. Kitaravalikoimastamme saat siten sopivat kitarat 4‒12-vuotiaille lapsille. Leikkipiano perheen pienimmille tai sähkökitara hieman isommille lapsille - meiltä löydät sopivat soittimet jokaiselle innokkaalle soittajalle.

Verkkokauppamme tuotteiden avulla on helppo kannustaa lasta luovuuteen. Lapsille sopivien soitintien valikoima on monipuolinen ja tuotteet ovat turvallisia, kivannäköisiä ja oppimaan innostavia. Hauska pianokonsoli mahdollistaa ensimmäiset hapuilevat sävelet kevyillä kosketusnäppäimillä. Useissa kosketinsoittimissamme on valmiita rytmejä ja sävelmiä, jotka kannustavat lasta käyttämään soitinta ja luomaan omaa musiikkia. Isommille lapsille tarkoitetut kitarat sopivat hyvin myös ensimmäiseksi kitaraksi soittotunnille. Hauskat soittimet kannustavat lasta musiikkiharrastuksen pariin ja tuovat iloa koko perheen arkeen ja vapaa-aikaan!

Verkkokaupastamme Lekmer.fi tilaat laadukkaat, turvalliset ja suositut soittimet suoraan kotiin. Meillä on monipuolinen tuotevalikoima, nopeat toimitukset ja aina ystävällinen palvelu.