Musiikki & lasten instrumentit

Tässä on jotain, joka on erityisen tärkeää Lekmer.fi:lle - musiikki! Elämä ilman musiikkia on elämää ilman musiikkia, niin yksinkertaista se on. Leikki sikseen, mutta kyseessä on musiikkia ja enemmän kuin pelkät instrumentista syntyneet ääniaallot. Ihmiset ovat kaikkina aikoina kokoontuneet yhteen rytmien ja laulun merkeissä. Se on luonnollinen kokoontumispaikka ihmisille, ja sen myötä on ilonamme ovat The Beatles, Nina Simone ja Katy Perry. Ei hullumpaa. Musiikki on niin stimuloivaa kuin hauskaakin. Lapsesi oppii lyömään tahtia ja ehkä musisoimaan muiden kanssa.

Lekmer.fi:stä löydät kaiken, mitä tarvitset musiikkiuran aloittamiseen. Meillä on kitaroita, rumpuja, mikrofoneja, tanssimattoja ja kaikkein pienimmille Teddykompanietin Diinglisar-turvariepuja, jotka heijaavat pikkuisen uneen kauniiden melodioiden turvin. Tukeva virtuoosi aloittaa musisoinnin BRIO-ksylofonilla tai Kids Conceptin värikkäällä kitaralla.

Panosta hieman ihaniin rytmeihin ja sävelmiin - ja mieluiten yhdessä lapsesi kanssa.

Perheyhtye aloittaa toimintansa nyt!

B Toys Meowsic Keyboard

Hinta alkaen 50 EUR 50 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 2

Musiikki & lasten instrumentit - Lekmer.fi

Marakassin ääni ei ehkä viehätä kaikkia vanhempia, mutta lapsi rakastaa tuottamaansa ääntä, joten anna silloin tällöin lapselle tilaisuus musiikin tekoon. Soittaminen on sitä paitsi kehittävää. Sävelillä ja rytmeillä leikkiminen avaa lapsille aivan uudenlaisen maailman.

Jos kotoasi löytyy pieni rumpalipoika tai iloinen pillipiipari, tutustu lasten soitinvalikoimaamme ja tilaa toivetuotteesi suoraan verkkokaupasta. Soittaminen on niin hauskaa, että saat kerta toisensa jälkeen kuunnella lasten iloista musisointia!

Soitinvalikoimamme

Kaikkein pienimmille sopivat parhaiten yksinkertaiset rytmisoittimet. Marakassit, helistimet, tamburiinit ja kulkuset ovat varma valinta taaperoikäiselle, joka näin saa oivallisen tuntuman rytmiin.

Hieman vanhemmalle lapselle valitset vaikkapa kosketinsoittimen, ksylofonin, huilun tai leikkikitaran, jolla lapsi voi tapailla melodiaa ja luoda omia pikku sävellyksiä. Meiltä löydät myös digitaaliset rumpusetit. Kukapa ei olisi joskus haaveillut rumpalin urasta?

Meiltä tilaat myös kaiken lauluun ja esiintymiseen tarvittavan - telineellä varustetut mikrofonit sekä mikrofonit vahvistimella ja erilaisilla ääniefekteillä. Jo muutamalla soittimella pistätte pystyyn kokonaisen orkesterin!

Sitten täytyy enää päättää kuka saa olla rumpali!

Muut musisointiin ja esiintymiseen liittyvät tuotteet

Musiikin kuunteluun ja upeiden esitysten nauhoittamiseen löydät erilaisia laitteita ja videokameroita. Lapsille sopivilla soittimilla voi kuunnella sekä CD-levyjä että mp3- ja mp4-tiedostoja, ja helppokäyttöisillä videokameroilla lapset voivat itse taltioida esityksiään.

Kaiken kruunaa eri väreissä välkehtivä diskolamppu!