Tunnetut hahmot

Pippi Långstrump Asu

Hinta alkaen 39,90 EUR 39,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 1

Tunnetut hahmot - Lekmer.fi

Löydä huolella valmistetut ja innovatiiviset naamiaisasut tuleviin naamiaisiin. Lapsi voi valita useiden eri naamiaisasujen välillä, jotka esittävät vaikkapa satujen sankareita tai muita tuttuja ja rakastettuja hahmoja ja henkilöitä. Mitä sitten etsitkään, löydät toivottavasti jotakin hauskaa. Lasten naamiaisasu on tietysti inspiroiva ja hyvin tehty. Lekmer.fi tarjoaa ylpeänä upeita asuja naamiaisiin monenikäisille lapsille.

Vuoden mittaan on monia päiviä, joina lapset haluavat pukeutua naamiaisasuihin. Palmusunnuntai ja vappu ovat Suomessa edelleen naamioitumisen perinteistä aikaa, mutta myös Halloween on kasvattanut hurjasti suosiotaan. Lapsille Halloween on ehkä tärkein ja hauskin juhla, jolloin puetaan tietysti ylle pelottavat naamiaisasut. Naamiaiset sopivat yhtä hyvin myös lastenkutsujen tai discon teemaksi. Osoitteessa Lekmer.fi voi tutustua laajaan valikoimaan hyvin valmistettuja naamiaisasuja. Meiltä löydät tuttuja hahmoja, kuten esimerkiksi Batman-asut, suositut Disney-naamiaisasut ja muut juhlien hittituotteet. Mikä on sinun lapsesi suosikki tunnetuista hahmoista?

Kun on aika valita naamiaisasu, suurin pulma on usein yksinkertaisesti se, että pitää päättää, miksi haluaa pukeutua. Niinpä Lekmer.fi tarjoaa helpoimman ratkaisun. Tutustu verkkokaupan valikoimaan, niin saat varmasti ideoita ja inspiraatiota naamiaispuvun valintaan. Mikset tutustuisi vaikkapa tunnettuihin hahmoihin ja valitsisi julkkiksen tai supertähden? Tai jos etsit supersankarin asuja ja tarvikkeita, meiltä löytyy tietysti myös niitä. Spiderman-puku on suosittu kaiken ikäisten lasten keskuudessa. Jotkut lapset suosivat klassikoita, ja silloin valinta on tietysti Peppi-asu.

Onko naamiaisten aika? Lelukaupasta Lekmer.fi löydät hauskimmat ja laadukkaat naamiaisasut lapsille ikään katsomatta. Meiltä hankit vaivattomasti suosikkiasut, joiden aiheina on filmitähdet, supersankarit ja muut tutut hahmot.