Naamiasasut & rooliasut

Naamiaiset tai teemajuhlat? Me Lekmer.fi:ssä rakastamme pukeutumista.

Harva asia on yhtä vaikuttava kuin lapsen kyky käyttää mielikuvitusta ja keksi omia fantasiamaailmoja. Sellaiseen mielikuvitusmaailmaan voimme lisätä vain erilaisia asuja.

Leikkiin syntyy silloin hieman kullanhohtoa. Prinsessasta kehkeytyy enemmän prinsessa tiaran avulla, ja lääkäristä hieman enemmän lääkäri, kun kädessä on stetoskooppi. Olipa kyseessä Peppi Pitkätossu, Elsa tai Anna Disneyn Frozenista tai Batman, niin leikki on hieman hohdokkaampaa. Ehkä sinulla jo on täydellinen puku, mutta haluat täydentää sitä miekan, peruukin tai tiaran avulla. Sitten autamme mielellämme!

Päästä mielikuvituksesi valloilleen!

Pippi Långstrump Asu

Hinta alkaen 39,90 EUR 39,90 EUR
Lue lisää Siirry kassalle
Sivu 1 / 2

Naamiasasut & rooliasut - Lekmer.fi

Naamiaiset ovat lastenkutsujen hyväksi havaittu klassikkoteema. Kukapa ei haluaisi pukeutua merirosvoksi, linnanneidoksi, ritariksi tai noidaksi?

Lekmeriltä löydät suuren valikoiman erilaisia rooliasuja ja naamiaistarvikkeita, jotka sopivat monenlaiseen tarkoitukseen – leikkiin ja juhlaan. Vakoiluleikki on monin verroin hauskempaa Spidermaniksi pukeutuneena ja suosikkihahmon asuun sonnustautuminen vie leikin aivan uudelle tasolle!

Naamiaisasuvalikoimamme

Tutustu rauhassa koko valikoimaamme tai valitse varman päälle alla olevista suursuosikeistamme. Pienemmät lapset innostuvat takuulla minikokoisesta poliisiasusta, jännästä Hämähäkkimiehen asusta tai Astrid Lindgrenin maailmasta tutun Pepin tai Eemelin asusta. Hieman isommat lapset saattavat mieltyä prinsessan ja muiden satuhahmojen, kuten keijun, velhon, enkelin, noidan tai merirosvon asuun.

Tässä kuitenkin vain muutamia tuotteitamme. Kurkista verkkokauppaan saadaksesi käsityksen koko valikoimastamme.

Naamiaistarvikkeet

Kenties sinulla on jo itse puku, mutta haluat täydentää sitä erilaisilla asusteilla? Merirosvo ei ole merirosvo ilman miekkaa tai koukkua, ritari tarvitsee välttämättä kypärän ja kilven ja poliisi on pulassa ilman pistoolia ja stop-kilpeä.

Meiltä löydät myös laadukkaat kasvomaalit, joille löytyy käyttöä myös naamiaisten jälkeen. Tee synttärivieraille upeat kasvomaalaukset tai nostata kisatunnelmaa sipaisemalla poskiisi sinistä ja valkoista!